יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות מאפים מתכונים לשבועות סדנאות שבועות

מולטי חטיפי פיצה

21 יוני 2015
(Visited 46,758 times, 3 visits today)
מולטי חטיפי פיצה

מולטי חטיפי פיצה

אין מילה אחרת חוץ מטעים אפילו טעים מאוד, זה נחטף מהצלחת ערימת אצבעות טעימות התחסלה תוך כמה דקות, אפילו אני לא התאפקתי ואכלתי כמה. שימו צלחת ירקות ליד והילדים מאושרים כמה חיבוקים שאני קיבלתי בשביל המולטי הזה..

36 אצבעות

מרכיבים:

300 ג’ קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

קטשופ
גבינה צהובה מגורדת

Pizza Snacks

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק”ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים להתפיח כ 30 דקות מכוסה במקום חמים.

2. לחלק את הבצק ל 6 חתיכות, לרדד כל חלק למלבן בגודל 19X14, בחלק העליון לשים קטשופ / רוטב עגבניות וגבינה צהובה מגורדת ולכסות עם החצי השני. להדק עם היד כמה שיותר דק. שימו לב לתמונות.

3. לחמם מחבת עם קצת שמן ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב, משחים. לחתוך לאצבעות או לאכול כמו שזה מעולה!

חטיפי פיצהחטיפי פיצהחטיפי פיצהחטיפי פיצה

מולטי חטיפי פיצהמולטי חטיפי פיצהמולטי חטיפי פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “ואי אין מילים!!!! פעם ראשונה שהכנתי ויצא מדהיםםם זה לא פייר כמה שזה טעיםםםםם!!!!!…”

סיגל : “פשוט מדהים! לא משנה איזה מכפלה של כמויות וכמה ילדים סועדים – זה פשוט מתחסל תוך דקות. תודה ניקי על המתכונים המוצלחים. חג שמח!”

קרן : “היי ניקי, אני מכורה למתכונים שלך. היום עשיתי את המולטי חלק כפיצה וחלק עם פטריות בצל וגבינות(כמובן שמראש הכפלתי כמויות) ויצא סוףףףףף!!!! לא עמדתי בקצב ההכנה מרוב שנחטף מהר מהצלחת.”

גיטל : “אתמול במוצ”ש הכנתי את המולטי חטיפי פיצה לכבוד סעודת מלווה מלכה. יצא מהמם!!!! פריך חם ומפנק! כל המחמאות שקיבלתי מהבעל ומהילדים בעצם מגיעות לך…. אז קבלי אותן במלואן! תודה רבה על האתר היפה השימושי! שתמשיכי לעשות חיל!”

יעל : “אין מילים החטיפים האלו נחטפים ישר מהמחבת…
פשוט מעולה כל המשפחה נהנתה תודה רבה!”

לאה : “יצא מדהים! הבנים שלי ,שבד”כ כ”כ בררנים, רבו עם בעלי על החטיף האחרון שנשאר בצלחת. תודה ענקית!!”

חגית : “הכנתי את המולטי במוצא”ש
השלשתי את הכמות ופשוט נחטף!!
אני חושבת שמכתחילה כדאי להכפיל !”

יעל : “זה המאכל היחיד שכ-ו-ל-ם קופצים משמחה כשאני מכינה.
איזה כיף, תודה על מתכונים נפלאים.”

הרשם
עדכן
348 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי! נראה מתכון מעולה, רציתי לדעת האם אפשר להחליף את המים בחלב?

ניקי יקרה, הכנתי במוצ”ש, וואווו כמה שזה טעים! קצת עבודה האמת, אבל תוצאה מעולה, תודה רבה

בוקר טוב ניקי, האם אני יכולה להכין את הבצק ביום שישי, להכניס למקפיא, ובשבת להוציא להפשרה ולהכין את שאר השלבים? תודה מראש

היי ניקי הכנתי את הבצק בערך לפני שעתיים והבצק תפח אפשר להכניס אותו למקרר ולהמשיך מחר ?

הי ניקי, אפשר להשתמש בקמח שמרים של אוסם למתכון?

היי ניקי אפשר להכין עכשיו את הבצק ולהשאיר במקרר עד מחר ב9 בבוקר?
תודה רבה.

הבצק הזה פשוט מושלם!!!