מולטי חטיפי פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מולטי חטיפי פיצה

מולטי חטיפי פיצה

אין מילה אחרת חוץ מטעים אפילו טעים מאוד, זה נחטף מהצלחת ערימת אצבעות טעימות התחסלה תוך כמה דקות, אפילו אני לא התאפקתי ואכלתי כמה. שימו צלחת ירקות ליד והילדים מאושרים כמה חיבוקים שאני קיבלתי בשביל המולטי הזה..

36 אצבעות

מרכיבים:

300 ג’ קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

קטשופ
גבינה צהובה מגורדת

Pizza Snacks

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים להתפיח כ 30 דקות מכוסה במקום חמים.

2. לחלק את הבצק ל 6 חתיכות, לרדד כל חלק למלבן בגודל 19X14, בחלק העליון לשים קטשופ / רוטב עגבניות וגבינה צהובה מגורדת ולכסות עם החצי השני. להדק עם היד כמה שיותר דק. שימו לב לתמונות.

3. לחמם מחבת עם קצת שמן ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב, משחים. לחתוך לאצבעות או לאכול כמו שזה מעולה!

52849 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיפי פיצהחטיפי פיצהחטיפי פיצהחטיפי פיצה

מולטי חטיפי פיצהמולטי חטיפי פיצהמולטי חטיפי פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “ואי אין מילים!!!! פעם ראשונה שהכנתי ויצא מדהיםםם זה לא פייר כמה שזה טעיםםםםם!!!!!…”

סיגל : “פשוט מדהים! לא משנה איזה מכפלה של כמויות וכמה ילדים סועדים – זה פשוט מתחסל תוך דקות. תודה ניקי על המתכונים המוצלחים. חג שמח!”

קרן : “היי ניקי, אני מכורה למתכונים שלך. היום עשיתי את המולטי חלק כפיצה וחלק עם פטריות בצל וגבינות(כמובן שמראש הכפלתי כמויות) ויצא סוףףףףף!!!! לא עמדתי בקצב ההכנה מרוב שנחטף מהר מהצלחת.”

גיטל : “אתמול במוצ”ש הכנתי את המולטי חטיפי פיצה לכבוד סעודת מלווה מלכה. יצא מהמם!!!! פריך חם ומפנק! כל המחמאות שקיבלתי מהבעל ומהילדים בעצם מגיעות לך…. אז קבלי אותן במלואן! תודה רבה על האתר היפה השימושי! שתמשיכי לעשות חיל!”

יעל : “אין מילים החטיפים האלו נחטפים ישר מהמחבת…
פשוט מעולה כל המשפחה נהנתה תודה רבה!”

לאה : “יצא מדהים! הבנים שלי ,שבד”כ כ”כ בררנים, רבו עם בעלי על החטיף האחרון שנשאר בצלחת. תודה ענקית!!”

חגית : “הכנתי את המולטי במוצא”ש
השלשתי את הכמות ופשוט נחטף!!
אני חושבת שמכתחילה כדאי להכפיל !”

יעל : “זה המאכל היחיד שכ-ו-ל-ם קופצים משמחה כשאני מכינה.
איזה כיף, תודה על מתכונים נפלאים.”

319
תגובות

  הרשם  
עדכן
סונינ

שלום ניקי,
אני מעדיפה לאפות את הכיסונים במקום לטגן.
באיזה חום לאפות וכמה זמן?

רחל

ניקי יקרה,
הכנתי את המולטי טבעות שלך שמתבסס על אותו בצק ופשוט נחטף 🙂
הפעם אני רוצה להכין את המולטי פיצה לחג השבועות לתפריט הילדים.
1. האם אפשר להכין ביום רביעי ולחמם את זה בחמישי בערב?
2. אם כן, איך לשמור את זה אחרי הטיגון ואיך לחמם לארוחה?
3. מה עדיף לחימום? לשמור את זה ככיסונים או לפרוס לאצבעות מראש?
תודה רבה

אירינה

אפשר לאפות?

נאוה פרידמן

האם אפשר לאפות במקום לטגן?

יפעת

שלום ניקי
האם לערבב במיקסר או ידני? תודה

נעמה

קל להכנה בצק נוח טעים ומזכיר מרקם של מלאוח רק הרבה יותר בריא
תודה ניקי על עוד מתכון קל וטעים מחומרים זמינים

לילך

ניקי המהממת, אשמח לעזרה…
בניתי ממש על המתכון, הכנתי כבר את הבצק (הוא בהתפחה) והרגע גיליתי שאח שלי גמר את הגבינה צהובה הבוקר… 🙁 יש משהו טעים אחר שאפשר לעשות עם הבצק הזה?
תודה!!

1 18 19 20