קציצות רכות לילדים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות רכות לילדים

מתכון נהדר לקציצות רכות וטעימות לילדים מומלצות בחום, נחטפות ישירות מהמחבת אי אפשר לעמוד בפניהן טעם נפלא וכל ביס הוא פשוט חוויה שוות ביותר.

15 קציצות

מרכיבים:

500 ג’ הודו שווארמה טחון
ביצה
בצל מגורד
גזר גדול מגורד
חצי כוס קמח
כף קטשופ
כף גדושה סילאן
2 כפות שמן
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ציפוי:
ביצה טרופה
פירורי לחם
כפית קמח
חצי כפית פפריקה

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות (הבלילה רכה) להקפיא ל 40 דקות.

2. לסדר יפה את הקציצות שיהיו מעוגלות לערבב פירורי לחם קמח ופפריקה, להבריש את הקציצות עם הביצה לצפות בפירורי לחם.

3. לטגן בשמן קצת יותר עמוק מהרגיל על אש בינונית – נמוכה.

4. אפשרות נוספת:  לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולאפות את הקציצות כ 25 דקות צד אחד, צד שני עוד כ 15 דקות.

5. אפשרות נוספת לתת טיגון קצר מכל צד ואז להעביר לנייר אפייה, לחמם תנור ל 180 מעלות בערך 30 דקות.

9646 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות רכות לילדיםקציצות רכות לילדים

 

גולשים מכינים וממליצים:

גילי : “בסוף כבר עשיתי באמת בלי לסחוט לפני שראיתי את התשובה. ניקי – הן מ ד ה י מ ו ת!!!!! לא הספיקו להגיע לצלחת…כל רגע מישהו מהילדים ובעלי באו לחטוף עוד אחת ועוד אחת…..טוב נו,גם אני ברור… :-)”

הילה : ” יצא פשוט מושלם. הבת הלא אכלנית שלי (שגם חולה עכשיו בנוסף לכך) טרפה שתי קציצות. אושר צרוף. אין כמוך- תודה רבה”

חן : “ניקי רציתי להגיד לך שהילדים פשוט נשנשו את זה כל השבת…. אם לא הייתי לוקחת את הקציצות לפני שבת לא היה נישאר כלום…”

127
תגובות

  הרשם  
עדכן
רוזה

ניקי היקרה, האם ניתן להקפיא ליומיים ולא ל-40 דקות ואח”כ לטגן? ואם כן האם צריך להפשיר לפני הטיגון? יש לי בשר בקר טרי. תודה רבה ובהצלחה בדרך חדשה שלך!!

אביה

היי ניקי !
יש לי קמח תופח זה בסדר?

יודפת אבולעפיה-אשר

ניקי שלום. מאוד אוהבת את המתכונים שלך. האם ניתן המתכון זה להחליף לבשר בקר או עוף או לשילוב בין שניהם .
תודה מראש

1 7 8 9