קציצות רכות לילדים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות רכות לילדים

מתכון נהדר לקציצות רכות וטעימות לילדים מומלצות בחום, נחטפות ישירות מהמחבת אי אפשר לעמוד בפניהן טעם נפלא וכל ביס הוא פשוט חוויה שוות ביותר.

15 קציצות

מרכיבים:

500 ג’ הודו שווארמה טחון
ביצה
בצל מגורד
גזר גדול מגורד
חצי כוס קמח
כף קטשופ
כף גדושה סילאן
2 כפות שמן
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ציפוי:
ביצה טרופה
פירורי לחם
כפית קמח
חצי כפית פפריקה

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות (הבלילה רכה) להקפיא ל 40 דקות.

2. לסדר יפה את הקציצות שיהיו מעוגלות לערבב פירורי לחם קמח ופפריקה, להבריש את הקציצות עם הביצה לצפות בפירורי לחם.

3. לטגן בשמן קצת יותר עמוק מהרגיל על אש בינונית – נמוכה.

4. אפשרות נוספת:  לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולאפות את הקציצות כ 25 דקות צד אחד, צד שני עוד כ 15 דקות.

5. אפשרות נוספת לתת טיגון קצר מכל צד ואז להעביר לנייר אפייה, לחמם תנור ל 180 מעלות בערך 30 דקות.

33777 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות רכות לילדיםקציצות רכות לילדים

 

גולשים מכינים וממליצים:

גילי : “בסוף כבר עשיתי באמת בלי לסחוט לפני שראיתי את התשובה. ניקי – הן מ ד ה י מ ו ת!!!!! לא הספיקו להגיע לצלחת…כל רגע מישהו מהילדים ובעלי באו לחטוף עוד אחת ועוד אחת…..טוב נו,גם אני ברור… :-)”

הילה : ” יצא פשוט מושלם. הבת הלא אכלנית שלי (שגם חולה עכשיו בנוסף לכך) טרפה שתי קציצות. אושר צרוף. אין כמוך- תודה רבה”

חן : “ניקי רציתי להגיד לך שהילדים פשוט נשנשו את זה כל השבת…. אם לא הייתי לוקחת את הקציצות לפני שבת לא היה נישאר כלום…”

141
תגובות

  הרשם  
עדכן
בתי

שאלה …
האם חובה קטשופ ???
אפשר משהוא אחר ???

רונית

היי ניקי האם אפשר לעשות את זה עם בשר בקר טחון?
[הוודו שווארמאה זה חזה עוף אם אני מבינה נכון]
והאם מתייחסים לזה בדיוק כמו במתכון למרות שזה בשר בקר טחון ולא חזה עוף?

יהודית

האם צריך להפשיר את הקציצות או לטגן מייד כשיוצאות מהמקפיא? תודה

הדס

שלום ניקי מקסימה. אפשר בבקשה לקבל קישור לרוטב פסטה שבתמונה? תודה, הדס.

זהר

הי ניקי מופלאה,
אני צמחונית וחשבתי להכין עם תחליף הבשר הטחון של טבעול. הוא מתפקד כמו בשר טחון בכל מתכון. נראה לך מתאים כאן?

אפרת

ניקי מקסימה בוקר טוב.
האם אפשר לאפות?
אם כן, כמה זמן?
נדבקתי ממך בשנאת הטיגון:)

אגב, הכנתי את הצלי בקר שלם בפטריות,
אמאלהה יצא מעדן, כולם טרפו,
לא האמינו שבשר יכול לצאת כ”כ רך!

דורית

רציתי לשאול אם אפשר לעשות את הקציצות עם בשר אחר? כמו למשל, עוף טחון ..?
תודה על כל המתכונים המופלאים שלך

1 2 3 10