לביבות תירס וטונה אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לביבות תירס וטונה אפויות

יום שני  יום ללא בשר אז מה מכינים לילדים ? קציצות טונה אבל להכניס בהן דברים שילדים אוהבים, למשל קטשופ ותירס להכין בצד סלט גדול אפשר אפילו להוסיף אורז  טעים בצד וזה מספיק כי בחום הזה אין לי כוח ליותר.

17 לביבות

מרכיבים:

2 קופסאות טונה מפוררות
חצי כוס תירס
ביצה
בצל קצוץ מטוגן
קופסת רסק קטנה / 2 כפות קטשופ
חצי כוס פירורי לחם + 2 כפות / אותה כמות קמח
1/4 כפית כורכום
חצי כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים עם ידיים לחות ליצור לביבות, לרפד תבנית בנייר אפיה משומן לסדר את הלביבות בתבנית.

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות  15 דקות כל צד או עד שמזהיב – משחים.

3. אפשר לטגן.

18600 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רחלי : יייווווו איזה טעים!!! לא להאמין שיש לטונה מקופסת שימורים עוד שימוש חוץ מלהיכנס לתוך כריך…. מתכון יצירתי, הקציצות נימוחות וטעימות!
ממליצה בחום, ניקי תודה לך על עוד מתכון נפלא 🙂

מוריה : ניקי היקרה, הקציצות פשוט מעולות! ואיזה כיף שלא צריך לטגן!!! אין על המתכונים שלך, פשוט לוקחים ובגדול! תודה

פלופית : נפלא! הוגש לארוחת הערב ליד ירקות טריים וטחינה- היינו צריכים להוריד את הקערה מהשולחן כדי לא לחסל הכל בבת-אחת….

noamku : מתכון מסוכן!!! לא מספיקה להוציא מהתנור והכל מתחסל

ענבל : הי ניקי. יצא מעולה! הכנתי גם בתבניות סיליקון של מיני מאפין ומעכתי פנימה וגם כלביבות. אני בעצמי טרפתי אותם וגם הילדים שלי מאד אהבו. גיליתי את האתר שלך קצת באיחור אבל מסתבר שכל מה שכתוב כאן נכון- עד עכשיו כל מתכון היה ניצחון. ואני דווקא אוהבת לבשל דברים מורכבים ומיוחדים אבל המתכונים כאן לוקחים בגדול כשמדובר בארוחות יום יומיות מהירות והכי חשוב- טעימות! תודה רבה!

נטע א : טוב שיש אפשרות לכתוב, כי לדבר אני לא יכולה ! זה פשוט ט-ע-י-ם!!!!
ומחמאה נוספת…=), בואי נגיד שהאתר שלך לא נסגר אצלינו, את מדהימה וכל מתכון שלך אליפות! תודה תודה תודה

ענת : “מתכון פצצה! השילוב בין המרכיבים מצוין!
מעולה לארוחת צהריים לילדים, או כארוחת ערב”

שי : “טעים בטירוף”

174
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטלי זיו

האם אפשר ךהשתמש בפיקורי לחם מוזהבים או בפנקו במקום פירורי לחם רגילים?

נטלי

היי ניקי היקרה חג שמח!מטורפים אצלי בבית על הלביבות האלה!! רציתי לדעת האם ניתן לעשות אותן כשרות לפסח? קמח מצה במקום פירורי לחם/קמח תופח לפסח במקום קמח..? מה דעתך?תודה רבה

הדס

כמה כפות זה יוצא קופסת רסק קטנה?

הדס

שלום ניקי, תודה רבה על המתכון!
כמה שאלות:
1. מה יוצא יותר טעים עם קשטופ/רסק
וקמח/פירורי לחם?
אשמח להמלצה כדי שיצא הכי טעים 🙂
2. מה הכמויות של הכורכום והסוכר? כתבת למישהי בתגובה משהו אחר ממה שכתוב במתכון..
אני רוצה להכין הערב

1 10 11 12