לביבות תירס וטונה אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לביבות תירס וטונה אפויות

יום שני  יום ללא בשר אז מה מכינים לילדים ? קציצות טונה אבל להכניס בהן דברים שילדים אוהבים, למשל קטשופ ותירס להכין בצד סלט גדול אפשר אפילו להוסיף אורז  טעים בצד וזה מספיק כי בחום הזה אין לי כוח ליותר.

17 לביבות

מרכיבים:

2 קופסאות טונה מפוררות
חצי כוס תירס
ביצה
בצל קצוץ מטוגן
קופסת רסק קטנה / 2 כפות קטשופ
חצי כוס פירורי לחם + 2 כפות / אותה כמות קמח
1/4 כפית כורכום
חצי כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים עם ידיים לחות ליצור לביבות, לרפד תבנית בנייר אפיה משומן לסדר את הלביבות בתבנית.

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות  15 דקות כל צד או עד שמזהיב – משחים.

3. אפשר לטגן.

25369 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רחלי : יייווווו איזה טעים!!! לא להאמין שיש לטונה מקופסת שימורים עוד שימוש חוץ מלהיכנס לתוך כריך…. מתכון יצירתי, הקציצות נימוחות וטעימות!
ממליצה בחום, ניקי תודה לך על עוד מתכון נפלא 🙂

מוריה : ניקי היקרה, הקציצות פשוט מעולות! ואיזה כיף שלא צריך לטגן!!! אין על המתכונים שלך, פשוט לוקחים ובגדול! תודה

פלופית : נפלא! הוגש לארוחת הערב ליד ירקות טריים וטחינה- היינו צריכים להוריד את הקערה מהשולחן כדי לא לחסל הכל בבת-אחת….

noamku : מתכון מסוכן!!! לא מספיקה להוציא מהתנור והכל מתחסל

ענבל : הי ניקי. יצא מעולה! הכנתי גם בתבניות סיליקון של מיני מאפין ומעכתי פנימה וגם כלביבות. אני בעצמי טרפתי אותם וגם הילדים שלי מאד אהבו. גיליתי את האתר שלך קצת באיחור אבל מסתבר שכל מה שכתוב כאן נכון- עד עכשיו כל מתכון היה ניצחון. ואני דווקא אוהבת לבשל דברים מורכבים ומיוחדים אבל המתכונים כאן לוקחים בגדול כשמדובר בארוחות יום יומיות מהירות והכי חשוב- טעימות! תודה רבה!

נטע א : טוב שיש אפשרות לכתוב, כי לדבר אני לא יכולה ! זה פשוט ט-ע-י-ם!!!!
ומחמאה נוספת…=), בואי נגיד שהאתר שלך לא נסגר אצלינו, את מדהימה וכל מתכון שלך אליפות! תודה תודה תודה

ענת : “מתכון פצצה! השילוב בין המרכיבים מצוין!
מעולה לארוחת צהריים לילדים, או כארוחת ערב”

שי : “טעים בטירוף”

175
תגובות

  הרשם  
עדכן
מאי שחורי

הי ניקי, את משתמשת בטונה בשמן או טונה במים?

הילה

היי ניקי, 2 שאלות…
האם ניתן להכין את הבלילה יום קודם ולשמור במקרר?
האם ניתן להכין כפשטידה?

רינה

שלום ניקי יקירה
האם אפשר לוותר על התירס ולשים קוואקר במקום קמח/פירורי לחם?

טל

היי ניקי
המתכון הוא להיט אצלי בבית.
עם ירקות חתוכים בצד, ויש אחלה ארוחת ערב.
נ ה ד ר ו ת! תודה רבה 🙂

בת-שבע

ניקי, זה מתכון מ-ע-ו-ל-ה! הבן הבררן שלי קורא לזה “עוגיות טונה” ואוכל ככה טונה ותירס בהנאה רבה!
תודה רבה!

נאוה

היי ניקי

תטודה על המתוכנים הנהדרים
רציתי להבין לגבי התירס
בכמויות רשום חצי כוס ובאחת התגובות כתבת שצריך 550 גרם תירס לאחר סינון שזה יותר מקופסה גדולה של תירס…מה נכון?
אני מניחה שמדובר על תירס מתוק מקופסת שימורים
אודה על עזרתך 🙂

מוריה צדוק

יצא מוצלח מאד תודה רבה!
(ובהזדמנות זו- גם העוגיות שקדים מייפל שלך נהדרות, עשיתי חלב שקדים ונשארו לי השקדים אחרי סינון, תיק תק סידרת לי מה לעשות איתם ויצא מעולה עלי והצליחי!)