פשטידת תירס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת תירס

פשטידת תירס

זאת אחת הפשטידות הכי קלות שהכנתי והכי אהובות. הילדים מאוד אוהבים לאכול אותה, הגבינות נותנות טעם נהדר הכל בקערה אחת לערבב ולהעביר לתנור,
10 דקות הכנה והפשטידה נכנסת לתנור. היא מוכנה כשהיא זהובה ויש ריח טוב במטבח. פשטידה שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול.

אינגליש קייק / תבנית קוטר 18

מרכיבים:

2 כוסות תירס
בצל גדול
25 ג` חמאה
4 כפות שמן
100 ג` גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
חצי כוס קמח תופח
250 מ”ל שמנת לבישול
פלפל  לבן
כפית מלח

הכנות:

  1. 1. לחמם מחבת עם השמן והחמאה לערבב עד שהחמאה נמסה, לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב ולהעביר לקערה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*3. להוסיף לקערה את שאר המצרכים לתבל, לשמן את התבנית ולפזר מעט פירורי לחם בתחתית,  להעביר את העיסה לתבנית. להכניס לתנור ולאפות כ 25 – 30 דקות, הפשטידה מזהיבה ומתייצבת.

רוצים פשטידה גדולה יותר ? מוזמנים לעשות קליק

הוגש עם חצילים ברוטב עגבניות, סלט ירוק ולביבות ירק מטוגנות

Crustless corn quiche

כדאי לדעת ש…
אם רוצים פשטידה גדולה יותר להכפיל כמויות, אפשר להחליף את השמנת בקוטג’ או שמנת חמוצה, זה מסוג הפשטידות שפרווה לא מתאים כאן, ניתן להקפיא, אפשר להשתמש בתירס משימורים או או בתירס קפוא, הוספתי חצי כוס זיתים פרוסים.

379304 צפיות 123 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת תירספשטידת תירספשטידת תירס

לביבות ירקפשטידת תירס

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : “הכנתי עם קוטג’ במקום שמנת וללא חמאה ויצא מעולה ממש ליקקנו את האצבעות 🙂 תודה

ליב : “הכנתי לילדים ולא האמנתי איך הם טרפו!! מומלץ מאוד!!”

שירה : “אין מילים!!! כמה פשוט ככה טעים”

ורוניקה : “ניקי המדהימה,
כרגיל הכנתי את הפשטידה וזה מתכון מנצח ללא ספק.”

מיה : “יש לי ילד בן 4 לא אכלן בכלל. אתמול הכנתי את הפשטידת תירס (הוספתי פטריות) והתגובה היתה : “יאמ אמא!!” וכל 2 מנות :)”

סמדר : “הצלחה מסחררת! הכנתי בפיירקס בינוני ועם שמנת חמוצה במקום שמנת לבישול. קל וטעים. התינוקת ובעלי טרפו. וגם אני ;)”

דיאנה : “יצא מעולה!! האורחים לא השאירו פירור!
תודה רבה”

נטע לי : “יצא ממש טעים! בעלי מת על זה. במקום גבינה צהובה שמתי 3 כפות של קוביות בולגרית 5% יצא טעים בטירוף!”

565
תגובות

  הרשם  
עדכן
ויקטוריה

יצא מושלם!!!! תודה רבה!!!

אורלי

היי ניקי
אפשר להוסיף פיטריות טריות?

עינב

היי ניקי, הפשטידה מאוד טעימה, עפו עליה אצלי בבית.
האם לשם הגיוון יצא טוב אם אחליף את התירס בקוביות בטטה? (כמובן שיעברו חצי בישול)

נתנאלה

ניקי תודה רבה על המתכון הטעים! הכנתי עם 250 גרם קוטג ויצא מוצלח מאוד (גם בחימום יום למחרת) .תודה רבה!!!

תמר

ניקי יקרה, אני יכולה להשתמש במתכון בקמח שקדים? אני רוצה להכין פשטידה ללא גלוטן. זה מתאים? אף פעם לא הכנתי עם קמח כזה…

שירן ג.

היי ניקי היקרה,
ראשית, רוצה להחמיא לך על הבלוג המדהים והמושקע..
ובקשר לפשטידת התירס: באיזה גדול תבנית השתמשת ,
והאם תבנית אינגלש -קייק תוכל להתאים ?

בתודה מראש,
שירן.

ביתיה

מתכון מוצלח מאוד! תודה רבה

1 33 34 35