פשטידת תירס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת תירס

פשטידת תירס

זאת אחת הפשטידות הכי קלות שהכנתי והכי אהובות. הילדים מאוד אוהבים לאכול אותה, הגבינות נותנות טעם נהדר הכל בקערה אחת לערבב ולהעביר לתנור,
10 דקות הכנה והפשטידה נכנסת לתנור. היא מוכנה כשהיא זהובה ויש ריח טוב במטבח. פשטידה שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול.

אינגליש קייק / תבנית קוטר 18

מרכיבים:

2 כוסות תירס
בצל גדול
25 ג` חמאה
4 כפות שמן
100 ג` גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
חצי כוס קמח תופח
250 מ”ל שמנת לבישול
פלפל  לבן
כפית מלח


הכנות:

  1. 1. לחמם מחבת עם השמן והחמאה לערבב עד שהחמאה נמסה, לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב ולהעביר לקערה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*3. להוסיף לקערה את שאר המצרכים לתבל, לשמן את התבנית ולפזר מעט פירורי לחם בתחתית,  להעביר את העיסה לתבנית. להכניס לתנור ולאפות כ 25 – 30 דקות, הפשטידה מזהיבה ומתייצבת.

הוגש עם חצילים ברוטב עגבניות, סלט ירוק ולביבות ירק מטוגנות

כדאי לדעת ש…
אם רוצים פשטידה גדולה יותר להכפיל כמויות, אפשר להחליף את השמנת בקוטג’ או שמנת חמוצה, זה מסוג הפשטידות שפרווה לא מתאים כאן, ניתן להקפיא, אפשר להשתמש בתירס משימורים או או בתירס קפוא, הוספתי חצי כוס זיתים פרוסים.

251592 צפיות 75 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת תירספשטידת תירספשטידת תירס

לביבות ירקפשטידת תירס

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : “הכנתי עם קוטג’ במקום שמנת וללא חמאה ויצא מעולה ממש ליקקנו את האצבעות 🙂 תודה

ליב : “הכנתי לילדים ולא האמנתי איך הם טרפו!! מומלץ מאוד!!”

שירה : “אין מילים!!! כמה פשוט ככה טעים”

ורוניקה : “ניקי המדהימה,
כרגיל הכנתי את הפשטידה וזה מתכון מנצח ללא ספק.”

מיה : “יש לי ילד בן 4 לא אכלן בכלל. אתמול הכנתי את הפשטידת תירס (הוספתי פטריות) והתגובה היתה : “יאמ אמא!!” וכל 2 מנות :)”

סמדר : “הצלחה מסחררת! הכנתי בפיירקס בינוני ועם שמנת חמוצה במקום שמנת לבישול. קל וטעים. התינוקת ובעלי טרפו. וגם אני ;)”

דיאנה : “יצא מעולה!! האורחים לא השאירו פירור!
תודה רבה”

נטע לי : “יצא ממש טעים! בעלי מת על זה. במקום גבינה צהובה שמתי 3 כפות של קוביות בולגרית 5% יצא טעים בטירוף!”


387
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעותי

היי ניקי פשטידה מצויינת שתמיד גורפת מחמאות.
חייבת לציין שהבן שלי רגיש לחלב אז הפכתי את הכל לפרווה ויוצא מושלם.
שמה מרגרינה במקום חמאה, שמה גבינת סויה או עזים במקום צהובה, שמה שמנת סויה לבישול.
פשוט מושלם!!!

ענבל

הי ניקי, מה עדיף – תירס קפוא או בשימורים? אם זה תירס קפוא האם יש צורך לבשל מעט לפני שמוסיפים לפשטידה? תודה

אסתי

האם אפשר להמיר את השמנת בקרם קוקוס?

שרון

שבת שלום,הכנתי הבוקר.צריכה להביא אחהצ. לשמור במקרר או בחוץ ולחמם לפני?עדיף לכסות בנייר אלומיניום בחימום?180 מעלות 10 דקות לחימום מספיק?
תודה רבה

1 23 24 25