חטיפי שוקולד מבצק שמרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי שוקולד מבצק שמרים

חטיפי שוקולד מבצק שמרים

איזה טעים! תכפילו כמויות זה אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי, בצק שמרים רך עם מילוי שוקולד לתת ביס ולמהר לקחת עוד אחד לפני שיגמר. החטיפי שוקולד האלה ממכרים זה מסוג המתכונים שלא מפסיקים להכין.

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
שליש שקית שמרים טריים / חצי כף שמרים יבשים
60 מ”ל שמן קנולה (רבע כוס)
160 מ”ל מים חמימים (2/3 כוס)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

ממרח השחר העולה


הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח שמרים סוכר ומלח, להוסיף את השמן והמים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, לשמן קערה להניח את הבצק ולכסות, להתפיח 30 דקות.

2. לחלק את הבצק ל 6 – 7 חתיכות, כל חתיכה לרדד למלבן קטן בגודל 13X20, בחלק העליון למרוח שוקולד ולקפל לשניים, להדק עם היד שהבצק יהיה דק, בסופו של דבר זה אמור להיות בגודל המחבת.

3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להניח את הבצק במחבת לטגן עד שמזהיב להפוך לצד השני ולטגן עד הזהבה.

*4. לאכול כמו שזה או לחתוך למקלות זה פשוט נפלא.

כדאי לדעת ש…
זה לא מתאים לתנור, תמיד אפשר להכין את זה, אפשר להקפיא.

15044 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיפי שוקולד מבצק שמריםחטיפי שוקולד מבצק שמריםחטיפי שוקולד מבצק שמרים

חטיפי שוקולד מבצק שמריםחטיפי שוקולד מבצק שמריםחטיפי שוקולד מבצק שמריםחטיפי שוקולד מבצק שמרים

גולשים מכינים וממליצים:

אודיה : “מתכון מעולה! ממליצה בחום! תודה רבה (:”

יפה : “ניקי היקרה! הצעה קטנה…. בבקשה רשמי באותיות גדולות “זהירות! זה ממכר”!!!! הכנתי עכשיו והכפלתי כמויות מראש, חצי מהכמות עשיתי עם שוקולד ובחצי השני פיצה… אחד הבצקים הכי טובים שיצא לי לעבוד איתם והטעם??? אויייי גן עדן!!!!! תודה!!!!!!!”


62
תגובות

  הרשם  
עדכן
שקד

לאחר הקפאה לחמם בתנור או לטגן שוב?

1 3 4 5