יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים מאפים מאפים מתוקים נישנושים טעימים

חטיפי שוקולד הכי טעימים שיש!

23 אוגוסט 2015
(Visited 24,539 times, 1 visits today)

חטיפי שוקולד הכי טעימים שיש!

איזה טעים! תכפילו כמויות זה אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי, בצק שמרים רך עם מילוי שוקולד לתת ביס ולמהר לקחת עוד אחד לפני שיגמר. החטיפי שוקולד האלה ממכרים זה מסוג המתכונים שלא מפסיקים להכין.

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
שליש שקית שמרים טריים / חצי כף שמרים יבשים
60 מ”ל שמן קנולה (רבע כוס)
160 מ”ל מים חמימים (2/3 כוס)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

ממרח השחר העולה

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פסטה צ’יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

  • שוקו של פעם – מתכון לשוקו אליפות!

    זה בדיוק הזמן לשוקו קר ומפנק, איך התאים לי לפנק את אביב עם השוקו שהוא הכי אוהב.
    החלטתי להשקיע הפעם חיזקתי את טעם השוקו עם שוקולד שיוסיף טעם משובח! השוקו הזה פינוק אמיתי ואני חייבת לומר שזה לא רק לילדים אני מכירה גם מבוגרם שאוהבים אותו 🙂
    אפשר להתאים אותו לעונות השנה, בחורף להגיש אותו חם מתחת לשמיכת הפוך ובקיץ לשתות אותו קר.
    יש לי רק דבר אחד לומר תפסיקו לקנות שוקו תנסו להכין בבית אני בטוחה שתופתעו יוצא שוקו מושלם! הגשתי עם עוגיות חמאה ליד והתמוגגנו מכל טעימה.
    אני אספר לכם קוריוז הצלחתי למצוא בקבוקים קטנים מפלסטיק הכנתי מראש מילאתי את הבקבוקים ושמתי במקרר, לפני השתייה לתת ניעור טוב ולהנות משוקו יאמי אפילו יצא זול יותר להכין בבית שזה בונוס לא רע בכלל 🙂

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח שמרים סוכר ומלח, להוסיף את השמן והמים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, לשמן קערה להניח את הבצק ולכסות, להתפיח 30 דקות.

2. לחלק את הבצק ל 6 – 7 חתיכות, כל חתיכה לרדד למלבן קטן בגודל 13X20, בחלק העליון למרוח שוקולד ולקפל לשניים, להדק עם היד שהבצק יהיה דק, בסופו של דבר זה אמור להיות בגודל המחבת.

3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להניח את הבצק במחבת לטגן עד שמזהיב להפוך לצד השני ולטגן עד הזהבה.

*4. לאכול כמו שזה או לחתוך למקלות זה פשוט נפלא.

Chocolate snacks

כדאי לדעת ש…
זה לא מתאים לתנור, תמיד אפשר להכין את זה, אפשר להקפיא.

חטיפי שוקולד מבצק שמריםחטיפי שוקולד מבצק שמריםחטיפי שוקולד מבצק שמרים

גולשים מכינים וממליצים:

אודיה : “מתכון מעולה! ממליצה בחום! תודה רבה (:”

יפה : “ניקי היקרה! הצעה קטנה…. בבקשה רשמי באותיות גדולות “זהירות! זה ממכר”!!!! הכנתי עכשיו והכפלתי כמויות מראש, חצי מהכמות עשיתי עם שוקולד ובחצי השני פיצה… אחד הבצקים הכי טובים שיצא לי לעבוד איתם והטעם??? אויייי גן עדן!!!!! תודה!!!!!!!”

הרשם
עדכן
91 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי תודה על אתר מדהים! שאלה לי: לטגן על אש נמוכה?

היי ניקי,
אני מעריצה של המתכונים שלך, הם כולם אליפות!
אבל המתכון הזה שבר את השיא! איך בעלי נהנה.. תודה רבה

היי
מה דעתך על גבינת טברוג וצימוקים כמלית. יעבוד?

אסור אצלנו להביא שוקולד וקינוחים.. במה עוד אפשר למלא? גבינה?

היי ניקי,
קודם כל זה נראה מעולה!
שאלה שלא קשורה לאו דווקא למתכון הזה אלא בכללי – כוס סוכר רגיל שווה לכמה אבקת סוכר? תודה רבה

אמרת שמערבבים במיקסר מהירות נמוכה זו במקרה הנקודה שמופיעה בין הספרות 1 -2 וכמה זמן ללוש ובכדי למדוד אני שמה כוס על המשקל מאפסת ושופכת שמן או קמח או כל דבר אחר

היי קודם כל תודה המתכונים שלך טובים וטעימים בטרוףף! המתכון נראה טוב ממש רוצה להכין.. כמה שוקולד בערך צריך? אין לי חבילה שלימה..