חטיפי שוקולד מבצק שמרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי שוקולד

חטיפי שוקולד מבצק שמרים

איזה טעים! תכפילו כמויות זה אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי, בצק שמרים רך עם מילוי שוקולד לתת ביס ולמהר לקחת עוד אחד לפני שיגמר. החטיפי שוקולד האלה ממכרים זה מסוג המתכונים שלא מפסיקים להכין.

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
שליש שקית שמרים טריים / חצי כף שמרים יבשים
60 מ”ל שמן קנולה (רבע כוס)
160 מ”ל מים חמימים (2/3 כוס)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

ממרח השחר העולה

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח שמרים סוכר ומלח, להוסיף את השמן והמים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, לשמן קערה להניח את הבצק ולכסות, להתפיח 30 דקות.

2. לחלק את הבצק ל 6 – 7 חתיכות, כל חתיכה לרדד למלבן קטן בגודל 13X20, בחלק העליון למרוח שוקולד ולקפל לשניים, להדק עם היד שהבצק יהיה דק, בסופו של דבר זה אמור להיות בגודל המחבת.

3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להניח את הבצק במחבת לטגן עד שמזהיב להפוך לצד השני ולטגן עד הזהבה.

*4. לאכול כמו שזה או לחתוך למקלות זה פשוט נפלא.

Chocolate snacks

כדאי לדעת ש…
זה לא מתאים לתנור, תמיד אפשר להכין את זה, אפשר להקפיא.

34953 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיפי שוקולדחטיפי שוקולדחטיפי שוקולדחטיפי שוקולדחטיפי שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

אודיה : “מתכון מעולה! ממליצה בחום! תודה רבה (:”

יפה : “ניקי היקרה! הצעה קטנה…. בבקשה רשמי באותיות גדולות “זהירות! זה ממכר”!!!! הכנתי עכשיו והכפלתי כמויות מראש, חצי מהכמות עשיתי עם שוקולד ובחצי השני פיצה… אחד הבצקים הכי טובים שיצא לי לעבוד איתם והטעם??? אויייי גן עדן!!!!! תודה!!!!!!!”

81
תגובות

  הרשם  
עדכן
עליזה

שלום ניקי. ניסיתי כבר לא מעט מהמתכונים שלך והכל טעים, טעים טעים! תודה רבה על השיתוף !
ולשאלתי: האם ניתן למלא את הבצק במשהו אחר? למשל רוטב פיצה וגבינה צהובה או משהו דומה?

רננה

הי ניקי,
לא הבנתי את ההשריה.
האם הבצק אמור לגעת ב 160 מ”ל מים חמים, כלומר להתערבב איתו?
או שהמים רק בכדי לחמם?
תודה

=== אורנה ===

היי ניקי בוקר טוב

ניראה בהחלט טעים.
במידה ומשתמשים בשמרים יבשים, כמה צריך ?

שיילו

היי, מה שלומך?
אפשר לאפות אולי ולוותר על הטיגון?
תודה!

ענבל

היי! מתכון מעולה! הבצק יצא ממש כייפי! הילדים שלי לא חובבים מתוק אז עשיתי מעין מיני לאפות חמודות ! יצא טעיםםםם! תודה!

גילה

היי ניקי,

שאלה אלייך האם יש סיבה למה קשה לי לרדד בצק שמרים או שפשוט הבצק לא מצליח לי ומכאן הקושי??

תודה על המתכונים הטעימים.

גילה

רחלי

הי ניקי,
אפשר עם שמרים יבשים?
אם כן ,מה הכמות?
נראה לך שאפשר למרוח לוטוס במקום השוקולד?

1 2 3 6