קציצות בורגול אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בורגול אפויות

קציצות בורגול אפויות

קציצות אפויות והפעם הלכתי על בורגול, קלי קלות עבודה ומשם זה עובר לתנור. התוצאה טעימה ביותר. למה צריך לטגן ?

16 קציצות

מרכיבים:

כוס בורגול מושרה כחצי שעה
2 גזרים מגורדים
תפוח אדמה בינוני מגורד
2 ביצים גדולות
3 כפות גדושות קמח
בצל קצוץ ומטוגן
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, להרטיב את הידיים וליצור קציצות.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לסדר את הקציצות לאפות כ 25 דקות צד אחד או עד שמזהיב להפוך לעוד 15 דקות או עד הזהבה.

46827 צפיות 58 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נאוה : “קציצות מעולות!!! כ”כ טעימות! מומלצות לכולן!”

שלי : “הבן שנתיים שלי ככ בררן לא מוכן לאכול כלום חוץ יוגורט ופסטה, אכל את הקציצות האלו ובקש עוד! תודה על המתכון”

55
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

האם הירקות מגורדים על פומפיה דקה או גסה, והאם זה משנה ?

רונית

יש הצעות הגשה?
אם מה זה מתאים?
אפשר לשטח בתור פשטידה?
ניקי את תותחיתתת
כל מתכון=ניצחון!!!

רות כהן

האם מדובר בבורגול דק או עבה? אנא תשובה בהקדם כי אני רוצה להכין לבני משפחתי.תודה.

חוסה יוסף

אפשר בלי ביצים?

הילה

אפשר להוסיף גם קישוא, או שזה ישפיע על איזון הכמויות? ואם כן, מה רצוי לשנות?

הדר

האם אפשרי להכניס לשקעים של מאפינס במקום לביבות?