קציצות בורגול אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בורגול אפויות

קציצות בורגול אפויות

קציצות אפויות והפעם הלכתי על בורגול, קלי קלות עבודה ומשם זה עובר לתנור. התוצאה טעימה ביותר. למה צריך לטגן ?

16 קציצות

מרכיבים:

כוס בורגול מושרה כחצי שעה
2 גזרים מגורדים
תפוח אדמה בינוני מגורד
2 ביצים גדולות
3 כפות גדושות קמח
בצל קצוץ ומטוגן
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, להרטיב את הידיים וליצור קציצות.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לסדר את הקציצות לאפות כ 25 דקות צד אחד או עד שמזהיב להפוך לעוד 15 דקות או עד הזהבה.

11445 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נאוה : “קציצות מעולות!!! כ”כ טעימות! מומלצות לכולן!”

שלי : “הבן שנתיים שלי ככ בררן לא מוכן לאכול כלום חוץ יוגורט ופסטה, אכל את הקציצות האלו ובקש עוד! תודה על המתכון”

15
תגובות

  הרשם  
עדכן
דורין

כמה זה קריטי להכין אותם עם בורגול עבה? אפשר להחליף את הקמח בקווקאר?

דליה

היי ניקי,
מקווה ששלומך טוב 🙂
רציתי לשאול, אפשר להוסיף בשר טחון לקציצות האלה?

שואלת

אפשר להשתמש הפרורי לחם במקום קמח? או בשיבולת שועל?

נוריה

הי ניקי,
קודם כל תודה על המתכונים שלך, יש לי בעל ו4 ילדים בררניים מאוד והם נורא אוהבים את מה שאני מכינה בזכות המתכונים שלך…
רציתי לשאול אם אפשר להקפיא את הקציצות..

ורד

הי ניקי, בורגול דק או עבה?

דורין

היי ניקי, התנור על טרובו? ועל איזה חום?

ויטה

את הבורגול להשרות במים רותחים או רגילים?