יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מתכוני פסטה מתכונים טבעוניים תוספות

תבשיל אפונה ואטריות

22 יוני 2012
(Visited 3,702 times, 1 visits today)
תבשיל אפונה ואטריות

תבשיל אפונה ואטריות

תבשיל אפונה ואיטריות, מה עם מנה לילדים לסוף השבוע ? קצת אפונה קצת איטריות רוטב טעים יש איזה ילד שמסוגל לומר לא ?

מרכיבים:

בצל קצוץ דק
קופסת שימורים אפונה
כוס איטריות דקיקות למרק
3 כוסות מים
כף רסק עגבניות
כפית סוכר ( לפי הטעם)
כף פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף תבלינים וחצי מכמות המים להרתיח ולהוסיף את האפונה בלי הנוזלים לבשל כ 10 דקות לבדוק טעמים ולהוסיף את האיטריות.

2. לבשל כמה דקות ולהוסיף את שארית המים במידה וחסר נוזלים להוסיף לבשל עוד 15 דקות או עד שהאיטריות מוכנות.

תבשיל אפונה ואטריות

הרשם
עדכן
71 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ובשביל 2 כוסות אטריות ? להכפיל כמויות?

היי ניקי

אני משתמשת בעגבניות מרוסקות בבקבוק זכוכית ולא רסק עגבניות
עדיין הסוכר הכרחי?

בתודה רבה מראש.

היי ניקי.
נראה מתכון מעולה!!!
אני רוצה להכניס בפנים נקנקיות..
אני צריכה להכפיל את כמות הרוטב?
אם לא. מה אני צריכה להוסיף/ לשנות?
תודה!

הי ניקי, אחרי שהמים רותחים, על איזה אש לבשל? קטנה? בינונית?

הי ניקוש
האם יהיה נכון לשים מעל שבבי שקדים?

אם אני משתמשת באפונה קפואה, להפשיר לפני כן או פשוט לבשל יותר זמן?

הי ניקי,
יש לי בבית אטריות ביצים דקות, זה יכול להתאים?
ובהזדמנות הזאת, תודה על המתכונים המעולים. בתור בשלנית די גרועה, עם המתכונים שלך אני מרגישה הכי ביטחון לנסות מתכונים חדשים!
נועה