יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מתכוני פסטה מתכונים טבעוניים תוספות

תבשיל אפונה ואטריות

22 יוני 2012
(Visited 4,011 times, 1 visits today)
תבשיל אפונה ואטריות

תבשיל אפונה ואטריות

תבשיל אפונה ואיטריות, מה עם מנה לילדים לסוף השבוע ? קצת אפונה קצת איטריות רוטב טעים יש איזה ילד שמסוגל לומר לא ?

מרכיבים:

בצל קצוץ דק
קופסת שימורים אפונה
כוס איטריות דקיקות למרק
3 כוסות מים
כף רסק עגבניות
כפית סוכר ( לפי הטעם)
כף פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • כרוב ניצנים אפוי

    לא החלטתי האם זה תוספת או חטיף שמנשנשים, מתכון פשוט ביותר שיוצא נהדר וכולו אפוי בתנור.
    לא יצא לי להתעסק הרבה עם כרוב ניצנים והכדורים הקטנים האלה הפתיעו אותי, איזה טעימים!
    מתכון נהדר כמעט בלי מצרכים נתתי לטעם של הכרוב לדבר כי יש לו אחלה לטעם, הכל הכנסתי לתבנית אחת בלי לטגן בדרך נתתי לתנור לעשות את שלו.
    לקח לי בקושי 10 דקות וזה נכנס לתנור. אם כבר מדברים על חיים קלים במטבח זה המתכון בשביל זה. נישנוש ממכר בטירוף! שקית שלמה נראה המון תסמכו עליי שזה אפילו לא מספיק. אל תגזימו עם הבישול שלא תקבלו ירק סמרטוטי ואני רוצה לומר לכם שאפילו לא טרחתי להפשיר.  ברור שיש סרטון 🙂

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • פסטה מעולה ב 5 דקות הכנה

    כמה שאני אוהבת מתכונים שלוקח 5 דקות להכין, שמתי את הפסטה על האש בזמן הזה תיקתקתי את הרוטב שום בכמויות,
    צ’ילי גרוס, פטרוזיליה קצת תבלינים ואיזה פיצוץ של פסטה כל ביס תענוג.
    בזמן שהכנתי את הספגטי התלבטתי האם מתאים לארוחת צהריים או ערב בסוף החלטתי ללכת על שניהם בערב אני מוסיפה גבינות בנדיבות סלט ירקות ליד ואיזה טעים יצא, קלות ההכנה מדהימה.
    אם בא לכם ארוחת ערב שונה מהרגיל ומעט יותר השקעה נו באמת אל תגידו שאין לכם 5 דקות זמן.
    תפנו לכם כמה דקות ותהנו מפסטה מעולה!

    3 מנות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון בכלל

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף תבלינים וחצי מכמות המים להרתיח ולהוסיף את האפונה בלי הנוזלים לבשל כ 10 דקות לבדוק טעמים ולהוסיף את האיטריות.

2. לבשל כמה דקות ולהוסיף את שארית המים במידה וחסר נוזלים להוסיף לבשל עוד 15 דקות או עד שהאיטריות מוכנות.

תבשיל אפונה ואטריות

הרשם
עדכן
71 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ובשביל 2 כוסות אטריות ? להכפיל כמויות?

היי ניקי

אני משתמשת בעגבניות מרוסקות בבקבוק זכוכית ולא רסק עגבניות
עדיין הסוכר הכרחי?

בתודה רבה מראש.

היי ניקי.
נראה מתכון מעולה!!!
אני רוצה להכניס בפנים נקנקיות..
אני צריכה להכפיל את כמות הרוטב?
אם לא. מה אני צריכה להוסיף/ לשנות?
תודה!

הי ניקי, אחרי שהמים רותחים, על איזה אש לבשל? קטנה? בינונית?

הי ניקוש
האם יהיה נכון לשים מעל שבבי שקדים?

אם אני משתמשת באפונה קפואה, להפשיר לפני כן או פשוט לבשל יותר זמן?

הי ניקי,
יש לי בבית אטריות ביצים דקות, זה יכול להתאים?
ובהזדמנות הזאת, תודה על המתכונים המעולים. בתור בשלנית די גרועה, עם המתכונים שלך אני מרגישה הכי ביטחון לנסות מתכונים חדשים!
נועה