תבשיל אפונה ואטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל אפונה ואטריות

תבשיל אפונה ואטריות

תבשיל אפונה ואיטריות, מה עם מנה לילדים לסוף השבוע ? קצת אפונה קצת איטריות רוטב טעים יש איזה ילד שמסוגל לומר לא ?

מרכיבים:

בצל קצוץ דק
קופסת שימורים אפונה
כוס איטריות דקיקות למרק
3 כוסות מים
כף רסק עגבניות
כפית סוכר ( לפי הטעם)
כף פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף תבלינים וחצי מכמות המים להרתיח ולהוסיף את האפונה בלי הנוזלים לבשל כ 10 דקות לבדוק טעמים ולהוסיף את האיטריות.

2. לבשל כמה דקות ולהוסיף את שארית המים במידה וחסר נוזלים להוסיף לבשל עוד 15 דקות או עד שהאיטריות מוכנות.

12807 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תבשיל אפונה ואטריות

66
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה

הי ניקי. נשארו לי אטריות מבושלות שהכנתי למרק. אפשר לנצל אותן למתכון למרות שהן כבר מבושלות?

איריס

הי ניקי!
הרסק מחשב תבלין? כלומר מוסיפים אותו בשלב הוספת התבלינים? אם לא, מתי?
תודה 🙂

הילה

מתכון ילדים מנצח. קצת ירקות במד וארוחת ערב מושלמת שהילד פשוט חיסל.תודה!

אושרת

ניקי היי
יש לי בבית אפונה של סנפורסט וגם קופסאת
שימורים של אפונה וגזר עם מה עדיף להכין
את התוספת
וניקי שוב תודה על מתכונים נפלאים שהופכים
כל ארוחה קלה וטעימה
שבת שלום ומבורך

Gali

לכמה זמן זה מחזיק (בלי שהאיטריות הופכות מושי?) והאם אפשר עם אפונה קפואה? אם כן באיזו כמות?
תודה!!

גלי

היי, לכמה זמן מחזיק התבשיל? (אני לא רוצה שהאיטריות יהפכו למושיות מידי)
תודה.

רונית

תודה על המתכון יצא נהדר!!