דג סול מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג סול מטוגן

דג סול מטוגן

אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים כשאני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין.
הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה ומקבלים דג נהדר.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.

מרכיבים:

10 פילטים של סול
כוס וחצי קמח
כף א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור
מיץ מלימון אחד

הכנות:

1. להשרות את הדגים במיץ לימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח תבלינים ולערבב.

3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה כדאי לכסות במהלך הטיגון, להניח על נייר סופג.

מעולה!

85032 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג סול מטוגןדג סול מטוגןדג סול מטוגן

100
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותי ב.

סליחה ניקי, עברתי על התגובות וקראתי שאין צורך בביצה.

רותי ב.

היי ניקי, סליחה על ההפרעה….ועל השאלה….האם אפשר לצפות קודם בביצה ואחרי זה בקמח, או ההיפך? תודה מראש

לימור

היי ניקי. האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא? וכמה מלח לשים אם לא שמה אבקת מרק?

חגית

האם ניתן להכין את המתכון הזה בתנור עם זהבנון?

ויקי

היי ניקיאין לי לימון, אפשר להשרות במיץ לימון? תודה רבה

חנה ב.ז.

פילה קוד הולך?

1 5 6 7