לזניה לילדים
טעימה טעימה טעימה, לזניה שווה בטירוף! נכון שכתבתי שזה לילדים אבל גם המבוגרים מחסלים אותה בהנאה.
22X23
מרכיבים:
עלי לזניה
7 – 8 עגבניות
בצל גדול חתוך לקוביות
כפית שום כתוש
2 כוסות מים
100 ג' גבינות מגורדות
(עמק, קצ'קבל, פרמזן, טל העמק, נועם)
רסק עגבניות
סוכר (במידה וצריך)
כף קטשופ
כף רוטב צ'ילי מתוק
חצי כוס תירס
2 גזרים חתוכים קטן
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל, לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות ולהוסיף לבצל לבשל כמה דקות ולהוסיף מים ואת שאר המצרכים חוץ מהתירס והגזר
2. לבשל כ 10 – 15 דקות מידי פעם לערבב לקראת הסוף להוסיף את התירס לעוד כמה דקות בישול.
3. במחבת נפרדת עם 2 כפות שמן לטגן את קוביות הגזר כשתי דקות, הקוביות מתרככות.
4. לסדר שכבה של עלי לזניה מעל לשים מהרוטב לפזר גבינה עוד שכבת עלים ושוב רוטב וגבינה ולסיים עם שכבת עלים ושארית הרוטב, קוביות גזר והגבינה.
4. לאפות ב 180 מעלות כ 30 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
אופירה : "וואו ניקי…כמה פשוט ככה טעים. פשוט מטריףףף!
תודה♡"
פולינה : "טעים זה לא מילה! זה מעדן!
מומלץ בחום!"
ענבל : "מדהים! תודה! הכנתי שלוש פעמים (!) בשבוע שעבר ולא נמאס לרגע. כולם התלהבו!"
רחל : "הכנתי ויצא מעולה!! כל המשפחה אהבה. תודה רבה!! הכפלתי את הכמות והכל כמעט התחסל…"