יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכונים לשבועות פשטידות חלביות

לזניה לילדים

14 אוקטובר 2015
(Visited 24,777 times, 1 visits today)
לזניה לילדים

לזניה לילדים

טעימה טעימה טעימה, לזניה שווה בטירוף! נכון שכתבתי שזה לילדים אבל גם המבוגרים מחסלים אותה בהנאה.

22X23

מרכיבים:

עלי לזניה
7 – 8 עגבניות
בצל גדול חתוך לקוביות
כפית שום כתוש
2 כוסות מים
100 ג’ גבינות מגורדות
(עמק, קצ’קבל, פרמזן, טל העמק, נועם)
רסק עגבניות
סוכר (במידה וצריך)
כף קטשופ
כף רוטב צ’ילי מתוק
חצי כוס תירס
2 גזרים חתוכים קטן
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. לטגן את הבצל, לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות ולהוסיף לבצל לבשל כמה דקות ולהוסיף מים ואת שאר המצרכים חוץ מהתירס והגזר

2. לבשל כ 10 – 15 דקות מידי פעם לערבב לקראת הסוף להוסיף את התירס לעוד כמה דקות בישול.

3. במחבת נפרדת עם 2 כפות שמן לטגן את קוביות הגזר כשתי דקות, הקוביות מתרככות.

4. לסדר שכבה של עלי לזניה מעל לשים מהרוטב לפזר גבינה עוד שכבת עלים ושוב רוטב וגבינה ולסיים עם שכבת עלים ושארית הרוטב, קוביות גזר והגבינה.

4. לאפות ב 180 מעלות כ 30 דקות.

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

אופירה : “וואו ניקי…כמה פשוט ככה טעים. פשוט מטריףףף!
תודה♡”

פולינה : “טעים זה לא מילה! זה מעדן!
מומלץ בחום!”

ענבל : “מדהים! תודה! הכנתי שלוש פעמים (!) בשבוע שעבר ולא נמאס לרגע. כולם התלהבו!”

רחל : “הכנתי ויצא מעולה!! כל המשפחה אהבה. תודה רבה!! הכפלתי את הכמות והכל כמעט התחסל…”

הרשם
עדכן
58 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

צריך לבשל את דפי לזניה קודםלפני שמתחילים למלה את התבנית?

נראה טוב!

ניקי יקרה, שוב תודה על כל המתכונים שתמיד מככבים אצלינו בבית!
שאלה קטנה, מתאים להוסיף קצת שמנת מתוקה לרוטב?

כמה גרם לזניה?קופסא?צריך לבשל קודם?איך זה יצא עגול,הרי עלים מרובעים?

תודה רבה על המתכונים המצויינים!!
האם אפשר להכין מראש ולהקפיא?

היי ניקי, אם אין לי עגבניות, יש לי דרך להכין את זה?

תודה רבה, אפשר לשים עגבנית מקופסא? ואם כן איזו כמות?