תפוחי אדמה שילדים אוהבים
תראו איך מתכונים עוברים מדור לדור, את התפוחי האדמה האלה סבתא שלי הייתה מכינה ועכשיו גם אני. אין מילים שאני אכתוב כמה שהם טעימים זאת התוספת שהילדים שלי הכי מעדיפים לאכול, דרך אגב הם צודקים אני טעמתי והתאהבתי ♥
4 – 5 מנות
מרכיבים:
6 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לא עבה
5 כפות שמן זית
כפית גדושה פפריקה
1/4 כפית כמון
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
הכנות:
1. במחבת חמה לצקת שמן שיכסה את התחתית (אין צורך בשמן עמוק) לטגן את פרוסות תפוחי האדמה משני הצדדים עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.
2. לחמם תנור ל 180 מעלות, לתבל את תפוחי האדמה בעדינות עם שמן הזית והתבלינים להכניס לתנור כ 30 דקות או עד שהם רכים.
גולשים מכינים וממליצים:
אילנית : "חדשה באתר, ורציתי לומר תודה! יצא פשוט מדהים!!!! מומלץ מאוד."
חן : "הכנתי לשבת את התפוחי אדמה והשם כל כך תואם.. אלו באמת תפוחי אדמה שילדים אוהבים! הבת שלי טרפה את הכל. תודה רבה ניקי"