יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים מתכוני אורז מתכונים טבעוניים מתכונים ליום כיפור מתכונים לשמירת המשקל תוספות

איך להכין אורז לבן מושלם שיוצא אחד אחד

23 יוני 2012
(Visited 134,520 times, 9 visits today)

איך להכין אורז לבן מושלם שיוצא אחד אחד

לכאורה אורז זה הדבר הכי פשוט שיש להכין וזאת התוספת שכולם אוהבים להכין ובכל זאת יש אנשים שלא יודעים / מצליחים להכין אורז אחד אחד וזה מתסכל.
פה ושם יצא לי לאכול כשהזמינו אותי ("את חייבת לאכול את האורז שלי הוא מדהים") אורז דביק, רטוב, קשה ומה משותף לכולם ?  אנשים (חלקם) לא יודעים לבשל אורז והם בטוחים שככה אורז צריך להיות.
תרשו לי זה לא נכון אורז צריך להיות מושלם כל גרגר בפני עצמו ויש לו פריכות מסוימת שזה פשוט ואווו.  כל העניין כמויות מדויקות, לכסות בזמן והאש חייבת להיות נמוכה במידה הנכונה וזה אומר שכל אחד צריך להכיר את הכיריים שלו.
זה נשמע פרויקט אבל ברגע שיודעים אפשר להכין אורז בעיניים עצומות.

מרכיבים:

כמויות לאורז בסיסי:
2 כוסות אורז בסמטי
4 כוסות מי ברז
2 כפיות שטוחות מלח
פלפל שחור גרוס / רגיל

הכנות:

1. לחמם סיר עם 2 – 3 כפות שמן להוסיף את האורז המים ולתבל.

2. להרתיח ברגע שמתחילות בועות לכסות להנמיך את האש ולבשל 30 דקות להשאיר מכוסה 10 – 15 דקות.

3. מי שמשתמש באורז פרסי / יסמין 3 כוסות מים ו 18 דקות בישול, בסיום הבישול להשאיר מכוסה 10 דקות.

4. כיריים חשמליות: אני שמה על העיגול הבינוני ולא על הקטן להתחיל על 13 ולהנמיך ל 5, יש כיריים שזה נמוך מידי ועדיף לשים על 6

White rice recipe

בואו נדבר על שידרוגים וטיפים:
4 – 5 כפות שמן בהתחלה להוסיף כוס אטריות דקיקות לערבב כל הזמן עד שהן מזהיבות – משחימות ואז להוסיף את האורז. הילדים מתים על זה שדרוג נהדר לאורז.
רוצים קצת מתיקות ? כף יפה של סילאן אחרי שמוסיפים את המלח, אם שכחתם אפשר להוסיף אחרי שהאורז מוכן.
מה עם ירקות ? 2 גזרים מגורדים גס לטגן עם השמן בהתחלה כשתי דקות ואז להוסיף את האורז.
אתם מארחים ? תכינו את האורז כשלוש שעות מראש תשאירו סגור עד הארוחה האורז נשמר חם ולא צריך לחמם אותו שוב.
אורז בסמטי הרבה יותר טוב מהפרסי והיסמין נסו למצוא מבצעים עליו כי הוא יקר יותר.
נשאר לכם אורז ? אני מקפיצה אורז עם כף שמן במחבת כשתי דקות ומגישה הילדים שלי הכי אוהבים את האורז בצורה הזאת  למרבה הפלא הוא יותר טעים ואני תמיד שמחה שנשאר לי אורז למחר.
את האורז הזה אפשר לצרף לחזה עוף, פרגיות ואפילו לירקות מוקפצים, עוד דרך להשתמש בשאריות אורז להוסיף למרק גם מסמיך את המרק וגם מטפל בשאריות.

אורז לבן אחד אחדקציצות חזה עוף רכות ברוטב צהוב

גולשים מכינים וממליצים:

דיאנה : אין דברים כאלה!פעם ראשונה שאני מכינה אורז ויצא נדיר,כמו שאר המתכונים שלך!! אלופה וכל מילה נוספת מיותרת!.

guy: ניקי תודה רבה!!!!! בפעם הראשונה שהאורז יוצא אחד אחד!!!

תומה : שנים שאני מנסה להכין אורז ושייצא באמת אחד-אחד ואף פעם לא יוצא,
הכנתי את המתכון ומה אני אגיד כמה פשוט ככה מושלם!
תודה רבה על המתכונים המדהימים פשוט כיף גדול!!!

יקי : "לא חשוב כמה פעמים אני מכין את האורז שלך , בכל פעם שאני מכין אותו , אני נכנס לגוגל רושם אורז אחד אחד ושוב נכנס למתכון הזה .
ובכל פעם האורז תמיד אבל תמיד יוצא אותו דבר , מצויין!!
תודה רבה"

הרשם
עדכן
317 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן