אורז לבן אחד – אחד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אורז לבן אחד – אחד

אני רוצה להשוויץ לפחות בקטנה 🙂 אני עושה אורז לבן מדהים, יותר נכון לומר אורז לבן אחד אחד מדהים. כל גרגר מורגש  האורז הזה מושלם וזאת תוספת חמה נפלאה לארוחה. קבלו מתכון מנצח לאורז  לבן שלא תפסיקו להכין והכי חשוב מעט שמן.

מרכיבים:

כף שמן
כוס אורז בסמטי (לפי כוס מדידה)
כוס וחצי מים לבישול האורז
כפית שטוחה מלח

הכנות:

1. לשים את האורז בקערה ולכסות עם מים, להמתין 10 – 15 דקות ולשפוך את המים שנותרו.

2. לחמם סיר עם השמן להוסיף את האורז ולערבב כמה שניות.

3. להוסיף את המים לתבל להמליח לכסות, להנמיך את האש ללהבה נמוכה לבשל כ18 דקות ולסגור את האש.

4. להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות, לפתוח ולערבב עם מזלג.

White rice recipe

בואו נדבר על שידרוגים וטיפים:
4 – 5 כפות שמן בהתחלה להוסיף כוס אטריות דקיקות לערבב כל הזמן עד שהן מזהיבות – משחימות ואז להוסיף את האורז. הילדים מתים על זה שדרוג נהדר לאורז.
רוצים קצת מתיקות ? כף יפה של סילאן אחרי שמוסיפים את המלח, אם שכחתם אפשר להוסיף אחרי שהאורז מוכן.
מה עם ירקות ? 2 גזרים מגורדים גס לטגן עם השמן בהתחלה כשתי דקות ואז להוסיף את האורז.
אתם מארחים ? תכינו את האורז כשלוש שעות מראש תשאירו סגור עד הארוחה האורז נשמר חם ולא צריך לחמם אותו שוב.

כדאי לדעת ש…
אורז פרסי, יסמין לדלג על שלב ההשרייה, כיריים אינדוקציה לשים את החום על דרגה 5 לבשל 30 דקות ולהשאיר מכוסה 15 דקות נוספות. אפשר לדלג על ההשריה ולשים מראש 2 כוסות מים.

76114 צפיות 44 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אורז לבן אחד אחדאורז לבן אחד אחד

גולשים מכינים וממליצים:

דיאנה : אין דברים כאלה!פעם ראשונה שאני מכינה אורז ויצא נדיר,כמו שאר המתכונים שלך!! אלופה וכל מילה נוספת מיותרת!.

guy: ניקי תודה רבה!!!!! בפעם הראשונה שהאורז יוצא אחד אחד!!!

תומה : שנים שאני מנסה להכין אורז ושייצא באמת אחד-אחד ואף פעם לא יוצא,
הכנתי את המתכון ומה אני אגיד כמה פשוט ככה מושלם!
תודה רבה על המתכונים המדהימים פשוט כיף גדול!!!

יקי : “לא חשוב כמה פעמים אני מכין את האורז שלך , בכל פעם שאני מכין אותו , אני נכנס לגוגל רושם אורז אחד אחד ושוב נכנס למתכון הזה .
ובכל פעם האורז תמיד אבל תמיד יוצא אותו דבר , מצויין!!
תודה רבה”

297
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת

היי ניקי.מכינה את האורז לפי המתכון שלך. ממתינה 10 דקות לפני פתיחת המכסה ותמיד שמרימה את המכסה ישנם נוזלים שם.ככה אמור להיות?תודה

מיכל

ניקי תודה על המתכונים הנפלאים שלך , אורז פרסי את שמה מי ברז? ואורז בסמטי מים חמים ?

שי אשכנזי

היי ניקי,
גם לי ישי כירייים חשמליות.
כשאת ממתינה 15 דק את מכבה את הלהבה ומעבירה את הסיר למקום אחר? כי בכיריים חשמליות המשטח עדיין נשאר חם.
אודה לתשובתך

רעות

היי ניקי
כבר 3 שנים אני מבשלת בלי סוף מתכונים מהאפליקציה שלך. תמיד יוצא מושלם:)
כל מתכון מקבל המון מחמאות וכבר צרפתי הרבה חברות להתמכרות לאפליציה;)
רציתי להתייעץ בקשר לכיריים אינדקוציה..ראיתי שהמלצת עליהם.
קניתי לפני שבוע כיריים אינדוקציה אחרי שהייתי רגילה לגז, והטיגון יוצא לי פחות טוב.
על איזה עוצמה את מטגנת שניצלים למשל?
תודה

טלטול הקטנה

ניקי אהובה
איזה סוג אורז הכי טוב
הבנתי שהפרסי הוא לא מוצלח
יסמין בסמטי מה הכי טוב?

אמית

היי ניקי, האם המים לבישול במקרה שלי , אורז פרסי ,צריכים להיות רתוחים או מי ברז?
בנוסף, האם יש השפעה על כמות מים ושמן בעת הובפת תבלינים כורכום/פפריקה/ אבקת מרק. או בעת טיגון בצל? תודה

אביב

טעים

1 17 18 19