סלט ביצים הכי טעים בעולם
אימא שלי עושה את הסלט ביצים הכי טעים בעולם כשאני כותבת טעים זה אומר שאוכלים אותו עם כפית זה אפילו לא מספיק להגיע ללחם עד כדי כך טעים, אף פעם אין מספיק ממנו לא משנה איזו כמות יש על השולחן.
הסברתי בדיוק כמה זמן לבשל את הביצים בשביל לקבל ביצים לחות ולא יבשות, בגלל שיש כאן מעט מרכיבים כל אחד מהם צריך להיות כמו שצריך בשביל לקבל את הסלט ביצים הכי טעים בעולם ותודה לאימא.
3 מנות
מרכיבים:
5 ביצים
בצל בינוני קצוץ דק דק
2 – 3 כפות פטרוזיליה קצוצה / עירית / בצל ירוק
כף גדושה מיונז איכותי
שליש כפית פלפל שחור
שליש כפית מלח מעט יותר
רוצים כמות יותר גדולה ?
8 ביצים
בצל גדול קצוץ דק דק
4 כפות פטרוזיליה קצוצה / עירית / בצל ירוק
2 כפות גדושות מיונז
שליש כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. להרתיח מים לבשל את הביצים 12 דקות ולצנן אני אפילו ממליצה להכין אותן מספר שעות קודם ולשים במקרר.
2. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב – משחים.
3. לקלף את הביצים לגרד בפומפייה בחורים הגדולים להוסיף את הבצל המטוגן, מיונז, פטרוזיליה להמליח ולפלפל.
4. לערבב לתערובת אחידה לקלות לחם למרוח שכבה יפה של סלט ביצים לתת ביס ולהתענג.
For the recipe in English:
Egg salad recipe
גולשים מכינים וממליצים:
טל : תודה ניקי על עוד מתכון מעולה!!
אדוה : לא להאמין, אבל הסלט ביצים הזה היה כוכב הערב של ליל הסדר. באמת סלט מעולה. תודה רבה ניקי על כל המתכונים המעולים וחג שמח:)
רחלי : מי לא יודע להכין סלט ביצים? אני…..
הכנתי הבוקר למפגש בנות, היה ממש טעים, נטרף, חוסל וקצר מחמאות
תודה ניקי על עוד מתכון נפלא!!!!!