שניצלונים בשומשום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצלונים בשומשום

שניצלונים בשומשום

אני אוהבת שניצלים חמים, פריכים קריספיים שמצופים טוב מעל הכיוונים יש להם צבע זהוב משגע, כשאני מכינה שניצלים הילדים שלי מאושרים זה אחד הדברים שהם הכי אוהבים, להגיש עם תפוחי אדמה ליד.
בסך הכל שניצל אבל איזה טעים הוא יוצא, כמה שאני אוהבת שניצלונים 🙂

4 מנות

מרכיבים:

קילו שניצלונים

צלחת עמוקה עם:
2 ביצים טרופות
כף גדושה רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה מרוקאית
כפית שום כתוש
כפית רוטב סויה
כף א.מרק
פלפל שחור גרוס

צלחת שנייה עם:
כוס וחצי פירורי לחם
1/4 כוס שומשום
2 כפות פנקו

הכנות:

1. לטרוף את הביצים ואת שאר המצרכים, בצלחת נוספת לערבב פירורי לחם, שומשום ופנקו.

2. לטבול את השניצלים בביצים ולצפות בפירורי לחם.

3. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן ולטגן את השניצל עד שהוא מקבל הזהבה יפה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

יש המשך זה עדיין לא נגמר 🙂

14238 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אילה : “אלו השניצלים הכי טעימים שטעמתי! לפעמים אני פוזלת לאתרים אחרים ותמיד מתאכזבת… אבל אצלך הכל טעים פשוט ברור וצ’יק צ’ק! תודה רבה!!!”

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותם

היי ניקי,
תודה על עוד מתכון מעולה! הכנתי ויצא יאמי! חלק מהכמות הקפאתי עם הציפוי. איך אני מכינה עכשיו את מה שקפוא? יש צורך להפשיר או שאפשר מיד לטגן?

אינה

היי ניקי, לא אמורים לטגן בשמן עמוק?

אסתר

היי ניקי
אין לי מילים על אתר כזה מוצלח!!!!
כל מה שהכנתי מהאתר הצליח לי!!!!!
תודה רבה רבה
את מצילה אותי ….

מוקה

הי ניקי, הפשרתי הרבה יותר שניצלים ממה שהייתי צריכה.. האם יש אפשרות להקפיא אותם? אם כן, באיזה שלב? תודה.

חנה ב.ז.

ניקי, לפסח אפשר להכין אותם עם פירורי קמח מצה?

אנה

ניקי, אני רק רוצה להחמיא לך שהמתכון מושלם. יצא ממש טעים :)))

ליאת

היי ניקי, תודה רבה על המתכונים הטעימים! מה אפשר לשים במקום אבקת מרק?