שניצלונים בשומשום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצלונים בשומשום

שניצלונים בשומשום

אני אוהבת שניצלים חמים, פריכים קריספיים שמצופים טוב מעל הכיוונים יש להם צבע זהוב משגע, כשאני מכינה שניצלים הילדים שלי מאושרים זה אחד הדברים שהם הכי אוהבים, להגיש עם תפוחי אדמה ליד.
בסך הכל שניצל אבל איזה טעים הוא יוצא, כמה שאני אוהבת שניצלונים 🙂

4 מנות

מרכיבים:

קילו שניצלונים

צלחת עמוקה עם:
2 ביצים טרופות
כף גדושה רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה מרוקאית
כפית שום כתוש
כפית רוטב סויה
כף א.מרק
פלפל שחור גרוס

צלחת שנייה עם:
כוס וחצי פירורי לחם
1/4 כוס שומשום
2 כפות פנקו

הכנות:

1. לטרוף את הביצים ואת שאר המצרכים, בצלחת נוספת לערבב פירורי לחם, שומשום ופנקו.

2. לטבול את השניצלים בביצים ולצפות בפירורי לחם.

3. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן ולטגן את השניצל עד שהוא מקבל הזהבה יפה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

הצעה לארוחה

59889 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אילה : “אלו השניצלים הכי טעימים שטעמתי! לפעמים אני פוזלת לאתרים אחרים ותמיד מתאכזבת… אבל אצלך הכל טעים פשוט ברור וצ’יק צ’ק! תודה רבה!!!”

99
תגובות

  הרשם  
עדכן
תהילה

הי ניקי האם את יכולה להסביר לי מה זה פנקו?
והאם זה חובה

ליטל

היי ניקי האם מתאים להוסיף חרדל ?

ליטל

היי ניקי 2 שאלות :
1. האם אפשר להכין כשניצלים רגילים (לא שניצלונים)?
2. מה אפשר להשים במקום סויה ?
תודה על העזרה

אור

היי ניקי:) לגבי השום.. אפשר לשים אבקת שום? ואם כן, גבישי או רגיל ואיזו כמות. תודה

איתי

אפשר בלי סומסום?

1 5 6 7