


נאגטס עוף לילדים, מתכון מעולה לשאריות עוף שנותרו, קשה להאמין שמשאריות עוף מכינים דבר כל כך טעים.
הידעתם ? שאריות העוף שנותרות לכם בדרך מהמרק ואף אחד מהילדים לא רוצה לאכול ? אז מצאתי פתרון נהדר וטעים ביותר. אני מכינה נאגטס זה יוצא קריספי והילדים מחסלים את זה בכיף.
14 יחידות
מרכיבים:
7 – 8 כנפיים
בטטה
כף פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן
3 כפות קמח
פלפל שחור גרוס
מלח
ביצה
פירורי לחם
הכנות:
1. להרתיח מים להוסיף כף א. מרק ולבשל את הכנפיים כ 20 דקות, לסנן להוריד את הבשר ולקצוץ דק כמה שיותר
2. לבשל את הבטטה עד שהיא רכה למעוך ולערבב את כל המצרכים.
3. ליצור קבבונים קטנים (קצת קשה לא נורא)
4. לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.
5. לטגן בשמן חצי עמוק עד שמזהיב מכל הכיוונים.
אפיה : לחמם את התנור מראש ל 180 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה משומן כ 20 – 25 דקות או עד שמזהיב, צד שני כ 10 – 15 דקות.
ניקי שלום
המתכונים שלך מעולים
ממש תודה!
שלום ניקי,הכנתי את הנאגטס מעוף ממרק.הקבבונים התפוצצו בטיגון.מה ישיתי לא נכון?
הי ניקי בוקר טוב אפשר לעשות את זה עם קוביות של חזה עוף?
הי ניקי!
אפשרי עם עוף מהתנור?
אם לא, יש מתכון אחר עם שאריות עוף אפוי?
היי
אפשר לשתמש בעוף טחון? אבל חשוב שיהיה בתוכו גם בטטה
תודה על הכל!!
שלום, אם אני משתמשת בבשר אחר (שאריות מהמרק….) – כמה גרם בשר מבושל להשתמש כאן?