


בולונז הודו עם פתיתים
התבשיל הזה יוצא טעים ביותר, שילוב נפלא של בשר הודו ופתיתים. גם בריא גם טעים והילדים מאוד נהנים. תערבבו טוב שהכל יספוג את הטעמים ותהנו.
4 מנות
מרכיבים:
2 כוסות פתיתים
500 ג’ בשר הודו טחון
בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום קצוצות
כף סוכר חום
גזר גדול חתוך לקוביות
פלפל אדום חתוך לקוביות
רסק עגבניות קטן
כפית סוכר
כוס וחצי מים
כפית גדושה פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הפלפלים במחבת חמה שתי דקות, להוסיף את הגזר ולהמשיך לטגן, להוסיף את הבצל לטיגון של שתיים שלוש דקות, להוסיף את הסוכר ולערבב עד שהוא נמס, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן (איזה ריח כיפי).
2. להוסיף את הבשר לערבב תוך כדי שמפוררים את הבשר להוסיף רסק תבלינים ומים.
3. לבשל כ 10 דקות עד שרוב הנוזלים מתאדים על אש נמוכה, לערבב מידי פעם.
4. להכין את הפתיתים לפי ההוראות שעל האריזה ולהגיש עם הבשר.
גולשים מכינים וממליצים:
קרן : “פצצה! יצא ממש טעים. כנראה שעם המתכונים שלך אי אפשר לטעות”
נגמרו לי הפתיתים
מה אפשר במקום?
קודם כל תודה על המתכון המושלם הזה:)
בתור בורה בעולם הבישול, מעניין אותי לדעת מה התפקיד של כל סוג סוכר? זאת פעם ראשונה שראיתי שמכניסים למתכון בשרי סוכר חום ולבן. אשמח ללמוד ממך:)
תודה ניקי! הקטנה שלי (בת שנה) זללה בכיף
היי ניקי את הפתיתים אני מכינה ללא תבלינים בכלל ?
היי האם אפשר להכין את המתכון עם בשר בקר טחון ?
צהריים טובים.
הודו טחון רגיל זה גם טוב בשביל זה?!
זה מה שיש לי בבית..
היי ניקי,
הודו טחון- חזה או הודו אדום?