שניצל פרגיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל פרגיות

שניצל פרגיות

נכון שהרוב מכינים שניצל מחזה עוף גם אני, אחת ל.. אני מכינה מפרגיות ושיסלח לי החזה עוף אבל אין מה להשוות שניצל פרגיות הרבה יותר טוב,
הבשר רך סופג את הטעמים זה קלאסי לילדים.
זה באמת שניצל נהדר, מי שעדיין לא הכין תרוצו להכין לא בטוח שתחזרו להכין שניצל מחזה עוף.

4 מנות

מרכיבים:

6 סטייק פרגית חצוי
ביצה גדולה
3/4 כפית חרדל
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
כפית שום כתוש
שליש כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

צלחת עמוקה עם פירורי לחם

הכנות:

1. לפני הכל לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לטרוף את הביצה ושאר המצרכים, לטבול את הפרגיות  בביצה ולצפות עם פירורי הלחם.

3. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית ולטגן עד הזהבה משני הצדדים.

4. מכיוון שהפרגיות עבות לא בטוח שהטיגון יספיק, כדאי להכניס לתנור לעוד 20 דקות אין צורך לכסות.

7557 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “תשמעי לא אכלתי כאלה שניצלים בחיים פשוט מעדן
הכנתי חצי בתנור וחצי מטוגן מנשאי אפשר להפסיק לאכול תודה רבה !!!”

30
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורלי

לצערי, השניצלים לא היו מוכנים גם אחרי 45 דקות בתנור. לא נראה לי שאחזור על טעות זו.