יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

קציצות שניצל

30 מרץ 2016
(Visited 5,959 times, 1 visits today)

קציצות שניצל

קציצות שניצל, איזה כיף רק מהשם עושה חשק לתת ביס וזה טעים מאוד. עוד מתכון שנכנס לרשימת המתכונים שלי ואפילו יש ירקות בפנים. המתכון המושלם למשפחה, תתכוננו להנות מקציצות מעולות.

15 קציצות

מרכיבים:

חצי קילו חזה עוף קצוץ (לא טחון)
בטטה קטנה רכה
בצל בינוני קצוץ דק
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

ביצה
פירורי לחם

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. לטגן עד הזהבה את הבצל ולערבב את כל המצרכים

2. ליצור כדורים קטנים קצת יותר גדולים מפינג פונג (קצת לא מסתדר זה בסדר) לשמן קצת מגש לסדר את הקציצות ולהקפיא ל 50 דקות.

3. עכשיו יותר קל לעשות כדורים יפים אז תסדרו את מה שמקודם לא יסתדר.

4. לטרוף ביצה לטבול את הקציצה ולצפות בפירורי לחם.

אפשרויות:
לשטח מעט את הקציצה לסדר תבנית עם נייר אפייה משומן יפה, לחמם תנור ל 180 מעלות לאפות את הקציצות צד ראשון כ 20- 25 דקות או עד שמזהיב, צד שני עוד כ 15 דקות או עד הזהבה.

או לטגן בשמן חצי עמוק משני הצדדים אש לא גבוהה עד שמזהיב.

קציצות שניצלקציצות שניצלקציצות שניצל

הרשם
עדכן
79 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שכחתי את העיסה במקפיא יותר מ50 דק'… כמה זמן להפשיר אותה? עד שמופשר לגמרי או חצי קפוא?

הי, אין לי כ"כ הרבה זמן לחכות, אפשר לוותרעל ההקפאה וישר לצפות ולאפות?

שלום ניקי יקרה!
האם אפשרי להחליף בבשר טחון?
תודה!

היי ניקי,
רציתי לשאול אם אפשר להתשמש בשניצלים שפרוסים דק דק ואותם לקצוץ ?
המון תודה,
מירב

שבת שלום
קודם תודה על האתר,אני נעזרת בו הרבה.
עכשיו שאלה
בזמן האחרון שאני נכנסת לראות מתכונים הם מתחילים ישר באופן הכנה.אני לא רואה את
רשימת מצרכים.
אני רציתי להכין קציצות שניצל ולא מצליחה להבין את המצרכים
תודה

לא הבנתי איפה הבטטה כאן?? גם אותה קוצצים כמו הבצל??

הי. מה הכוונה חזה עוף חתוך? מדוע לא טחון<?

תודה!!

סיגל