לחמניה עם עגבנייה ומוצרלה
לחמניה עם עגבנייה ומוצרלה, אחד הדברים הכי טעימים שיש, יוצא כל כך טעים הלחמנייה רכה, החמאה נמסה לתוכה וקשה לעמוד בפניה. תתכוננו להתמכר למשהו טוב. אני אומרת מראש תכינו שתיים ואפילו שלוש ואחר כך תתחרטו שלא הכנתם עוד…
מרכיבים:
לחמניה מאורכת
פרוסות גבינת מוצרלה
פרוסות עגבנייה
חמאה רכה
הכנות:
1. להקפיא את הלחמניה לחצי שעה, עם סכין חדה לעשות חתכים בלחמנייה להשאיר רווח של בערך 3 ס"מ.
2. לחתוך את המוצרלה לפרוסות קטנות, את העגבנייה לפרוסות דקות.
3. להדליק את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, למרוח חמאה ברווחים תיהיו קצת נדיבים, בכל רווח להכניס מוצרלה עגבנייה ובזיליקום.
4. לעטוף עם נייר כסף ולאפות כ 15 דקות.
הלחמניה יוצאת רכה וטעימה מאוד, שווה ביותר.