יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות כריכים / טוסטים נישנושים טעימים סדנאות

לחמניה עם עגבנייה ומוצרלה

13 נובמבר 2016
(Visited 1,054 times, 1 visits today)

לחמניה עם עגבנייה ומוצרלה

לחמניה עם עגבנייה ומוצרלה, אחד הדברים הכי טעימים שיש, יוצא כל כך טעים הלחמנייה רכה, החמאה נמסה לתוכה וקשה לעמוד בפניה. תתכוננו להתמכר למשהו טוב. אני אומרת מראש תכינו שתיים ואפילו שלוש ואחר כך תתחרטו שלא הכנתם עוד…

מרכיבים:

לחמניה מאורכת
פרוסות גבינת מוצרלה
פרוסות עגבנייה
חמאה רכה

אולי תאהב גם את...♥

  • נאצ'וס טורטייה

    5 דקות לקח לי להכין את הנאצ'וס ולהכניס לתנור זה כל כך פשוט להכין וזה יוצא טעים פריך קראנצ'י בטירוף שמורגש טוב בכל ביס תנו לי רק מתכונים כאלה שמתחסלים מהר ואני לא עובדת קשה.
    הייתי צריכה להכין צהריים היה חם וחיפשתי משהו קליל בלי לעבוד קשה ושגם אביב יאכל כמובן.
    ידעתי שיש לי טורטיות במזווה מפה זה כבר היה קלי קלות לקח לי 5 דקות והטורטיות נכנסו לתנור הכנתי מטבלים וירקות ליד אביב ואני ירדנו על זה בכיף היה מאוד טעים וקראנצ'י.

  • חצ'פורי מהיר

    אל תכינו אני מראש אומרת זה ממכר מסוג המתכונים שאי אפשר להפסיק לאכול מתחילים עם אחד ואז עוברים לשני ולשלישי.
    זה כל כך פשוט להכין שזה משעשע זה הכי קלאסי לארוחת ערב כשרוצים משהו שונה מהרגיל ואת הכל הכנסתי לתנור.
    10 דקות בתנור ולא הפסקתי להציץ לכיוון התנור הייתי כל כך קצרת רוח.
    אני אוהבת את תנועת הסכין שהיא קורעת את החלמון מכורה למראה הזה, תדמיינו את החלמון נשפך ונותן רוטב לפטריות יחד עם הגבינה המומסת זה חלומי!

    6 מנות וזה במידה שאפשר להסתפק באחד אני קצת בספק נראה לי יותר 3 מנות

  • פתיתים ברוטב אדום שילדים אוהבים

    מחפשים תוספת טובה לארוחת צהריים בלי לעבוד קשה ? הגעתם למקום הנכון.
    הפעם הלכתי על פתיתים אני ממליצה להחזיק פתיתים באופן קבוע במזווה כל פעם שצריך להכין תוספת מהירה וזולה (חשוב!) ב 5 דקות התעסקות פתיתים זה הפתרון.
    בדרך כלל פתיתים זה לילדים אין ספק שזאת אחת התוספות שהילדים הכי אוהבים ואחת הקלות שיש,
    זה פתרון מושלם להורים עסוקים ולילדים רעבים אני חייבת להוסיף שגם אני אוהבת לאכול את הפתיתים האלה.
    הרוטב נספג בפתיתים ומנפח אותם יואוו איזה טעים! קבלו מתכון קל לפתיתים ברוטב אדום נהדר שתמיד מצליח
    והכל בסיר אחד.

    3 מנות

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

הכנות:

1. להקפיא את הלחמניה לחצי שעה, עם סכין חדה לעשות חתכים בלחמנייה להשאיר רווח של בערך 3 ס"מ.

2. לחתוך את המוצרלה לפרוסות קטנות, את העגבנייה לפרוסות דקות.

3. להדליק את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, למרוח חמאה ברווחים תיהיו קצת נדיבים, בכל רווח להכניס מוצרלה עגבנייה ובזיליקום.

4. לעטוף עם נייר כסף ולאפות כ 15 דקות.

הלחמניה יוצאת רכה וטעימה מאוד, שווה ביותר.

נישנושים נוספים

 

הרשם
עדכן
4 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות