פרנץ טוסט עם שוקולד
זה כל כך טעים אתם חייבים לנסות מראש תכפילו כמויות הכמות במתכון קטנה וזה רק עושה חשק לעוד. תדמיינו שוקולד נמס חם בתוך הפרנץ, תדמיינו את הביס ואת החיוך שלכם אחר כך. פשוט מעולה.
2 – 3 מנות (יותר לכיוון ה 2)
מרכיבים:
6 פרוסות חלה
ביצה גדולה
12 קוביות שוקולד חלב
כף סוכר
זה הכל אין יותר מצרכים קצר ולעניין
הכנות:
1. בצלחת לטרוף ביצה וסוכר, לטבול את הפרוסות בביצה משני הצדדים, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הפרוסה משני הצדדים שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.
*2. לשים על כל פרוסה 4 קוביות שוקולד להניח מעל פרוסה נוספת ולהעביר לטוסטר לחיצה, לסגור לדקה שתיים עד שהשוקולד נמס, להוציא ולחצות באמצע, לטרוף!
כדאי לדעת ש…
אפשר למרוח שכבה דקה של שוקולד במקום השוקולד חלב.
גולשים מכינים וממליצים:
שושנה : "יצא מדהים!
ברגע שאחותי טעמה היא אמרה: "יאמי!! נכון זה ניקי???"
אין עליך!! וכולם כבר יודעים את זה….! :)"