טוסט עראייס מטריף! פטנט מופלא להכנת עראייס
תכירו את ההתמכרות החדשה שלי כי מתכונים טובים אני חייבת לחלוק איתכם, פיתה צלויה עם בשר בקר טחון וירקות פריכות וטעם בכל ביס כל המיצים הטעימים נספגים בפיתה וזה ביס מדהים!
עזבו את הילדים שמאוד אוהבים גם הגדולים לא יכולים להפסיק לאכול זה ממש כמו חטיף טעים עוד אחד ועוד אחד…
עכשיו אני פונה לאלה שמכינים צהריים יום יום לילדים נכון שגם אתם שוברים את הראש מה לבשל בשוטף ?
הגעתם בדיוק בזמן קבלו פטנט מעולה להכנת פיתה צלויה עם בשר וירקות ב 10 דקות הכנה, תדעו לכם שזאת השיטה הכי טובה להכין את העראייס הבשר נאפה בשלמות הוא עסיסי מלא טעמים והפיתה מקבלת פסי חריכה מושלמים והריח אי אפשר לעמוד בפניו.
לא לשכוח לשים נייר אפייה בטוסטר ובסיום לקפל ולזרוק לפח הטוסטר נשאר נקי ומדוגם.
מרכיבים:
10 פיתות
חצי קילו בשר צלעות טרי טחון
2 כפות שמן זית
חצי כפית כורכום
כפית פילדלפיה
1/2 כפית פלפל שחור
כפית מלח
3 עגבניות חצויות ופרוסות
בצל חצוי ופרוס
הכנות:
1. לערבב את הבשר עם התבלינים והשמן לחצות את הפיתות לשניים לקחת חתיכה מהבשר למלא את הפיתות בשכבה דקה של בשר ולחצות באמצע, מעל הבשר להניח פרוסת עגבנייה ובצל לסגור ולהדק בצדדים.
2. לאפות בטוסטר לחיצה מסיבי כ 5 – 7 דקות, בינתיים להכין טחינה וסלט ירקות זה מעולה!