מאפה פיתות ותפוחי אדמה
מאפה פיתות ותפוחי אדמה, כיף של מתכון קל ביותר מתאים במיוחד לארוחת ערב. ההכנה קלי קלות והתוצאה נהדרת. הילדים אוהבים באופן מיוחד.
2 מנות
מרכיבים:
2.5 תפוחי אדמה בינוניים
2 פיתות
2 ביצים גדולות
50 ג' גבינה צהובה מגורדת
חצי כפית מלח
הכנות:
1. להדליק את התנור על 180 מעלות.
2. לקלף את תפוחי האדמה, לפרוס לפרוסות לא עבות, לחמם מחבת שמן ולטגן את תפוחי האדמה מצד אחד עד שהם מזהיבים והתפוחי אדמה רכים להוציא לנייר סופג ולהמליח.
3. לחתוך את הפיתות לקוביות קטנות, במחבת חמה עם שמן לטגן כשתי דקות את הקוביות ולשים בקערה יחד עם שאר המצרכים, להמליח. ניסיתי גם בלי לטגן יותר טעים עם הטיגון.
4. לסדר את תפוחי האדמה בסיר בצורת רעפים, מעל לשטח את העיסה בצורה שווה.
5. לאפות לא מכוסה כ 20 דקות. להפוך על צלחת הגשה.
גולשים מכינים וממליצים:
חגית : "יצא טעיםםםם,הפשטידה חוסלה בשניות!"