נתחי חזה עוף בדבש וצ’ילי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נתחי חזה עוף בדבש וצ'ילי

נתחי חזה עוף בדבש וצ'ילי

בואו נפרגן לילדים עם מתכון לנתחי חזה עוף עם רוטב טוב של דבש וצ’ילי, משהו שהילדים אוהבים ואוכלים בכיף! תוך 45 דקות, שהרוב זה בכלל השרייה המנה מוכנה טעימה קלה מתחסלת בקלות .

מרכיבים:

בצל חתוך לקוביות קטנות
500  ג’ חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
פלפל אדום גדול חתוך לקוביות
חבילת פטריות שמפיניון קטנות חצויות
כוס מים
2 כפות דבש
2 כפות שמן זית
2 כפיות רוטב צ’ילי מתוק
2 כפיות פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את החזה כחצי שעה עם כף דבש וכפית פפריקה ושתי כפות שמן זית.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את הפלפל לטגן עד שהוא מתרכך ולהוסיף את הפטריות לטגן כמה דקות ולהוסיף תבלינים, דבש  צ’לי ומים לבשל עד שהכל רך.

3. במחבת נפרדת וחמה לטגן את החזה משני הצדדים טיגון קצר ולהוסיף לתבשיל, במידה וחסר נוזלים להוסיף ולבדוק תיבול. לבשל כ2 – 3 דקות ולא יותר.

לטבעוניים:
נאוה : “הבן שלי טבעוני ולכן “טבענתי” את המתכון. במקום חזה עוף, השתמשתי ברצועות סויה (בשלתי כ- 5 דקות במים עם אבקת מרק ותבלינים, השארתי במים עד שהתקרר וסחטתי ככל הניתן).
ממש מצויין. קל מאוד להכנה. ההוראות מדויקות.
אני אמשיך לנסות עם מתכונים נוספים שלך ואשתף.”

33806 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נתחי חזה עוף בדבש וצ'ילי

גולשים מכינים וממליצים:

שני : “פשוט לא נמאס להחמיא לך…
יצא מ ע ד ן !”

רחל : “ברגעים אלו המנה נחטפת ע”י כל בני הבית. ילדים בני שנתיים. הורים בני שלושים…..
פשוט אליפות..”

לורי : “לא היה לי דבש אז השתמשתי בסירופ מייפל אמיתי ויצא חבל על הזמן!!!! רב תודות על המתכון הקל והטעים….. חצי נבחרת ההוקי של הבן שלי ליקק את האצבעות!”

203
תגובות

  הרשם  
עדכן
גן גן

ניקי היי
אני בעיצומו של הכנת המתכון
ושמתי לב שאין לי רוטב שצ’ילי מתוק… 🙂
זה נורא? אפשר לשים משהו אחר במקום?

סמדר

אפשר לוותר על הפטריות?

גן גן

תודה על עוד מתכון מעולה 🙂
על איזה תוספת את ממליצה עם המנה הזאת?

ליאת

שלום ניקי,
תודה רבה על שלל המתכונים! אני יושבת עכשיו על תפריט ל6 (!) ארוחות החג והאתר שלך ממש מציל אותי.
איך המתכון הזה אחרי הקפאה? ההפשרה והחימום החוזר לא פוגעים בטעם?

דנה

הי ניקי,
תודה על מתכונים אליפות ובמיוחד על השניצל בתנור שהפך להיות מנת הבית

שאלה, במשרה של העוף את גם מוסיפה שמנ״ז?

גיטה

זה טעים גם כאשר מחומם פעם נוספת, ולא ישר מהמחבת לצלחת?
(האם זה לא מתיבש?)

st

רק שאלה קטנה, האם ניתן להכין בלי הדבש, אני לא אוהבת את המתקתקות שהוא נותן לתבשיל בדרך כללל

1 2 3 14