כדורי צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כדורי צ'יפס

כדורי צ'יפס

רוצים להכין משהו טעים טעים מתפוחי אדמה ?  משהו שהילדים בטוח יאהבו. נגיסונים קטנים ומדליקים! עם ציפוי פריך של פירורי לחם ההכנה קלה בלי סיבוכים וכמה שהם ממכרים מנשנשים אותם אחד אחרי השני .

14 כדורים

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
ביצה
חצי כוס קמח
4 – 5 כפות שמן
כוס גבינה צהובה / קצ’קבל
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לגרד את תפוחי האדמה לערבב את כל המצרכים ולסחוט היטב, ליצור כדורים לצפות בפירורי לחם ולשטח מעט.

2. לחמם תנור ל180 מעלות לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לאפות צד ראשון כ 25 דקות או עד שמזהיב ולהפוך לעוד כ 10 – 15 דקות או לטגן בשמן חצי עמוק עד שמזהיב ואז אין צורך לשטח.

47552 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיף תפוחי אדמה קריספי

חטיף תפוחי אדמה קריספי

216
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלישבע

את התפוחי אדמה עושים אם העיגולים בסליסר הקטנים ממש או היותר גולים

נינה

הי, ניקי! מה הכוונה לסחוט אחרי הערבוב? זה לא רק לסחוט תפוחי אדמה מגורדים?

חגי

היי ניקי,
האם אפשר להשתמש בקמח מצה במקום הקמח ובמקום פערורי הלחם?
תודה רבה

טלי

הי ניקי, באתי להכין את הכדורים וגיליתי שבדיוק נגמר לי הביצים.. יש אופציה להכין בלי?

יסמין

מה עדיף לטגן או לאפות?

מעין

תודה על המתכון, גיוון מצוין לארוחת ערב. איזה מתבל יכול לדעתך להתאים?

ליאת

הי, במה אפשר להחליף את הגבינה? לטובת ילדה אלרגית…

1 12 13 14