כדורי צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כדורי צ'יפס

כדורי צ'יפס

רוצים להכין משהו טעים טעים מתפוחי אדמה ?  משהו שהילדים בטוח יאהבו. נגיסונים קטנים ומדליקים! עם ציפוי פריך של פירורי לחם ההכנה קלה בלי סיבוכים וכמה שהם ממכרים מנשנשים אותם אחד אחרי השני .

14 כדורים

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
ביצה
חצי כוס קמח
4 – 5 כפות שמן
כוס גבינה צהובה / קצ’קבל
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לגרד את תפוחי האדמה לערבב את כל המצרכים ולסחוט היטב, ליצור כדורים לצפות בפירורי לחם ולשטח מעט.

2. לחמם תנור ל180 מעלות לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לאפות צד ראשון כ 25 דקות או עד שמזהיב ולהפוך לעוד כ 10 – 15 דקות או לטגן בשמן חצי עמוק עד שמזהיב ואז אין צורך לשטח.

39639 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיף תפוחי אדמה קריספי

חטיף תפוחי אדמה קריספי

212
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

היי ניקיי!! טיגנתי אותם יצא טעיםםם ומשמין!!! רק איך את עושה אותם כאלה מושלמים? אצלי הם קצת נמעכו במחבת…

תמי

הי ניקי, כתבת לסחוט אחרי שמערבבים הכל יחד – לא נכון יותר לסחוט את התפו”א אחרי שגוררים אותם, ואז לערבב עם שאר החומרים?
אחרת הביצה וכו’ נסחטים החוצה – לא?….
תודה רבה! 🙂

deniz

היי ניקי אני חושבת שאת שכחת לכתוב שומשום במתכון 🙂

סמדר

גרסה פרווה בבקשה?

שיר

היי ניקי, הכנתי לצהריים, יצא מעולה! תודה לך:)

בתיה

הולכת לנסות.

רוית

צריך לבשל את תפוחי האדמה קודם?

1 2 3 14