כדורי צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כדורי צ'יפס

כדורי צ'יפס

רוצים להכין משהו טעים טעים מתפוחי אדמה ?  משהו שהילדים בטוח יאהבו. נגיסונים קטנים ומדליקים! עם ציפוי פריך של פירורי לחם ההכנה קלה בלי סיבוכים וכמה שהם ממכרים מנשנשים אותם אחד אחרי השני .

14 כדורים

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
ביצה
חצי כוס קמח
4 – 5 כפות שמן
כוס גבינה צהובה / קצ’קבל
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לגרד את תפוחי האדמה לערבב את כל המצרכים ולסחוט היטב, ליצור כדורים לצפות בפירורי לחם ולשטח מעט.

2. לחמם תנור ל180 מעלות לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לאפות צד ראשון כ 25 דקות או עד שמזהיב ולהפוך לעוד כ 10 – 15 דקות או לטגן בשמן חצי עמוק עד שמזהיב ואז אין צורך לשטח.

39712 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיף תפוחי אדמה קריספי

חטיף תפוחי אדמה קריספי

212
תגובות

  הרשם  
עדכן
מוריה יצחקי

ניקי יקרה,
צריכה עצה:
בישלתי את התפו”א במקום לגרד, ניחא, ראיתי בתגובות שלך בדיעבד שזה בסדר, אבל הכדורים-לביבות לא נאפים. כמעט שעה בתנור והפנים עדיין במרקם רך מדי, מרגיש לא עשוי.
מה צריך להיות המרקם הפנימי עם כדורי פירה, כמה זמן את ממליצה לאפות ועל איזה חום?..

שרית עקיבא

היי ניקי אפשר גם לטגן את זה

עמרי כץ

הי ניקוש יקירה הכדורי צי’פס נראים מגרים ונהדרים להכנה ( רק שאם אפשר אז ניתן גם לטגן את המתכון במידה וכן תכתבי לי אם זה מתאפשר בכל מתכוני הפנקייקס, השניצלים, החטיפים , הלביבות , המאפינס והציפסים הטעימים שלך ) למה אצלי אין במטבח חוקים . בתודה עמרי כץ

שני

שלום ניקי יקרה!
האם אפשר לבשל את התפו”א ולמעוך במקום לגרד?
תודה

חגית

הי ניקי,
מה אפשר להכין בנוסף לכדורי ציפס בשביל ארוחת ערב?

ספיר

האם ניתן להכין את הכדורים ?
ולאכול לאחר כמה שעות?

נוני

כבר כתבת לך על מתכון זה בעבר ואני חייבת שוב
מתכון שכולם אוהביםמעולה מעולה מעולה!
כ”כ טעים! עשיתי לארוחה בשרית בלי הגבינה ויצא מעדן
תודה רבה ניקי מקסימה