כדורי צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כדורי צ'יפס

כדורי צ'יפס

רוצים להכין משהו טעים טעים מתפוחי אדמה ?  משהו שהילדים בטוח יאהבו. נגיסונים קטנים ומדליקים! עם ציפוי פריך של פירורי לחם ההכנה קלה בלי סיבוכים וכמה שהם ממכרים מנשנשים אותם אחד אחרי השני .

14 כדורים

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
ביצה
חצי כוס קמח
4 – 5 כפות שמן
כוס גבינה צהובה / קצ’קבל
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לגרד את תפוחי האדמה לערבב את כל המצרכים ולסחוט היטב, ליצור כדורים לצפות בפירורי לחם ולשטח מעט.

2. לחמם תנור ל180 מעלות לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לאפות צד ראשון כ 25 דקות או עד שמזהיב ולהפוך לעוד כ 10 – 15 דקות או לטגן בשמן חצי עמוק עד שמזהיב ואז אין צורך לשטח.

39255 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיף תפוחי אדמה קריספי

חטיף תפוחי אדמה קריספי

212
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמי

רציתי לדעת האם מה שבתמונה מטוגן או אפוי בתנור?

מרים

היי ניקי, ל”ג שמח!
הכנתי אתמול את הכדורים, יצא טעים מאוד! משום מה התקשתי מאוד ביצירת
הכדורים, המרכיבים לא נדבקו כ”כ והם נטו להתפרק למרות שסחטתי את הנוזלים, יש לך מושג למה?

מוקה

מוצלח מאד!!
הכנתי גם פשטידת בצל פרווה.. יאמי

מוריה

היי ניקי,
איך אפשר לעשות את הכדורים כשרים לפסח ופרווה?

ליאת

היי
האם אפשר להכין את הבלילה והכדורים מראש, לשמור במקרר לשעתיים וחצי ואז לאפות?
ואם כן האם זה יצא פחות מוצלח?

מירב

קמח רגיל?
וכמה פלפל שחור בדיוק?

ענת

במילה אחת – מעולה. תודה