יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים מאפים מאפים מתוקים נישנושים טעימים עוגות וקינוחים

אצבעות שוקולד בננה

2 יולי 2012
(Visited 3,727 times, 2 visits today)

אצבעות שוקולד בננה

אצבעות שוקולד בננה, רציתי לפרגן הילדים התחילו את החופש ובא לי להתחיל עם משהו מתוק ככה בכיף. עוד דבר השילוב של שוקולד ובננה מטריף!  בדיוק 5 דקות עבודה על השעון.
ככה שאי אפשר להפתיע אף פעם, יש אורחים בדרך ? חברים של הילדים הגיעו לבקר, לא להילחץ תוך כמה דקות מכינים את האצבעות ונהנים מהמחמאות כאילו עבדתי מי יודע מה, (את מהירות ההכנה נשאיר בינינו, יש דברים שלא מספרים ששש)

מרכיבים:

ריבועי בצק עלים (גם פילאס הולך)
ממרח נוטלה / השחר
בננות חתוכות למקלות

במקום נוטלה:
100 ג’ שוקולד מריר מומס לפרווה

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

  • חלת שבת מ 4 רצועות רכה ומדהימה

    אני מאוהבת בבצקי שמרים והכי הכי אני אוהבת להכין חלות שבת.
    איזה חלות נהדרת ורכות (ועוד איזה רכות) זהובות, משגעות.
    תדמיינו חלה קלועה יפהפייה במרכז שולחן השבת ולא קלועה משלוש רצועות אלא מארבע רצועות.
    נשמע מסובך ? בכלל לא, אחרי שתתחילו להכין ותגלו כמה שזה פשוט לא תפסיקו להכין, אני מכורה לחלות האלה.
    יוצאות חלות קלועות משגעות בדיוק כמו במאפייה עם מרקם רך נהדר. שתבינו אני כל כך אוהבת להכין את החלות האלה שאני מכינה אותן באופן יום יומי ולא רק בסופי שבוע.
    החלות האלה מתאימות לטוסטים והילדים חוגגים עליהן כל ערב.
    חשוב לומר, תראו את הסרטון לפני שאתם מתחילים להכין, הסברתי ממש צעד אחרי צעד שיהיה הכי ברור איך לקלוע חלה מארבע חלקים.
    השתדלתי להסביר גם במתכון אבל בסרטון זה הכי ברור.

    2 חלות / 3 חלות בינוניות

הכנות:

1. להוציא את הריבועים מהקפאה לכמה דקות הפשרה. למרוח נוטלה בקצה להניח מקל בננה ולגלגל. להניח בתבנית כשהסגירה כלפי מטה.

מי שמשתמש בשוקולד מריר להניח את הבננה להזליף שוקולד ואז לסגור.

2. חום בינוני 180 מעלות כ15 דקות או עד הזהבה. לפזר א. סוכר ולהגיש עם סירופ מייפל.

גולשים מכינים וממליצים:

חיה : “יואו מטריףףףף
חיפשתי משהו טעים להכין אחרי ארוחת ערב, קר כל כך בחוץ והרוחות מתפרעות, אז הלכתי על האצבעות בננה האלו והם כאלו מגניבים שכולם פה חוטפים אותם מהתבנית והריח המתוק ממלא את הבית.”

ורד : יצא מדהים!!!!

יעלי : ניקי אוי זה טעים!!!!!!!!!!!!!! אי אפשר להפסיק לאכול מזה…:-)

tamtam : my husband loved it!!!thank you!

הרשם
עדכן
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
איזה בצק את ממלימה לעבוד איתו על מנת שיצא מאפה פריך?

יואו מטריףףףף
חיפשתי משהו טעים להכין אחרי ארוחת ערב, קר כל כך בחוץ והרוחות מתפרעות, אז הלכתי על האצבעות בננה האלו והם כאלו מגניבים שכולם פה חוטפים אותם מהתבנית והריח המתוק ממלא את הבית.

היי ניקי,
אני מאוד רוצה להכין את אצבעות השוקולד האלו אבל מעדיפה בצק אחר, גם לא פילו. לא ראיתי בתגובות המלצה אבל אני מנסה בכל זאת, לא איכפת לי לעבוד קצת על בצק שמרים או פריך. מה נראה לך?

היי, אני רוצה להכין כמות גדולה ולהקפיאה כך שכל פעם שארצה הוציא מהמקפיא ואכניס לתנור האם זה בסדר או שהטעם יפגע?

היי ניקי,
אני חושבת שבטעות יש פה תג של מאפים מלוחים ולכן זה מופיע בקטגוריה של המאפים המלוחים.

היי ניקי
אני רוצה להכין את זה היום ויש לי שאלה.
יש לי בצק עלים מופשר מיום שבת (נשאר במקרר). האם אפשר להמשיך לעבוד איתו או שיש מגבלה של זמן לבצק מופשר במקרר??
תודה רבה

היי ניתן להשתמש בבצק למאפים מתוקים ומלוחים ?