אצבעות שוקולד בננה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אצבעות שוקולד בננה

אצבעות שוקולד בננה, רציתי לפרגן הילדים התחילו את החופש ובא לי להתחיל עם משהו מתוק ככה בכיף. עוד דבר השילוב של שוקולד ובננה מטריף!  בדיוק 5 דקות עבודה על השעון.
ככה שאי אפשר להפתיע אף פעם, יש אורחים בדרך ? חברים של הילדים הגיעו לבקר, לא להילחץ תוך כמה דקות מכינים את האצבעות ונהנים מהמחמאות כאילו עבדתי מי יודע מה, (את מהירות ההכנה נשאיר בינינו, יש דברים שלא מספרים ששש)

מרכיבים:

ריבועי בצק עלים (גם פילאס הולך)
ממרח נוטלה / השחר
בננות חתוכות למקלות

במקום נוטלה:
100 ג’ שוקולד מריר מומס לפרווה

הכנות:

1. להוציא את הריבועים מהקפאה לכמה דקות הפשרה. למרוח נוטלה בקצה להניח מקל בננה ולגלגל. להניח בתבנית כשהסגירה כלפי מטה.

מי שמשתמש בשוקולד מריר להניח את הבננה להזליף שוקולד ואז לסגור.

2. חום בינוני 180 מעלות כ15 דקות או עד הזהבה. לפזר א. סוכר ולהגיש עם סירופ מייפל.

18482 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חיה : “יואו מטריףףףף
חיפשתי משהו טעים להכין אחרי ארוחת ערב, קר כל כך בחוץ והרוחות מתפרעות, אז הלכתי על האצבעות בננה האלו והם כאלו מגניבים שכולם פה חוטפים אותם מהתבנית והריח המתוק ממלא את הבית.”

ורד : יצא מדהים!!!!

יעלי : ניקי אוי זה טעים!!!!!!!!!!!!!! אי אפשר להפסיק לאכול מזה…:-)

tamtam : my husband loved it!!!thank you!

תגובות

  הרשם  
עדכן
יפה

למה לא ניתן להרשם לאתר החדש?

דינה גרינבלום

היי ניקי,הצלחה מכל הלב לאתר החדש.
בשבת קראתי בעיתון “בשבע” פירגונים טובים מאוד עלייך .כדאי לך לקרוא ואפילו לפרסם .שיהיה לך תמיד טוב .מעריצה אותך דינה.

צילה צדוק

היי ניקי,
ברכות מכל הלב על העיצוב החדש לעמוד הבית שלך.
אהבתי מאוד, ואני מאוד שמחה שאת נותנת לנו את ההזדמנות לערוך לנו מחברת מתכונים משלך. יישר-כח.
אוהבת את מה שאת עושה. צילה.

אסתר חלילי

שלום לך ניקי!
המרשמים שלך מרשימים !!!
{משחק מילים}

ותתחדשי על האתר החדש שלך!
תמיד טוב להתחדש…

דנה

יאמי! אני מניחה שאין בעיה להחליף לשוקולד השחר? (מפאת אלרגיה לאגוזים שנמצאים במרכיבי הנוטלה)

מירית

תתחדשי על האתר! למרות שלי קשה להתרגל לדברים חדשים אבל מאחר ואני מבקרת כל יום אצלך, אצטרך להתאקלם מחדש… (-:
איפה הגירסא להדפסה? אני לא מוצאת..

חיה

האתר החדש נראה נהדר כמעט כמו כמתכונים שלך כל הכבוד לך