אצבעות שוקולד בננה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אצבעות שוקולד בננה

אצבעות שוקולד בננה, רציתי לפרגן הילדים התחילו את החופש ובא לי להתחיל עם משהו מתוק ככה בכיף. עוד דבר השילוב של שוקולד ובננה מטריף!  בדיוק 5 דקות עבודה על השעון.
ככה שאי אפשר להפתיע אף פעם, יש אורחים בדרך ? חברים של הילדים הגיעו לבקר, לא להילחץ תוך כמה דקות מכינים את האצבעות ונהנים מהמחמאות כאילו עבדתי מי יודע מה, (את מהירות ההכנה נשאיר בינינו, יש דברים שלא מספרים ששש)

מרכיבים:

ריבועי בצק עלים (גם פילאס הולך)
ממרח נוטלה / השחר
בננות חתוכות למקלות

במקום נוטלה:
100 ג’ שוקולד מריר מומס לפרווה

הכנות:

1. להוציא את הריבועים מהקפאה לכמה דקות הפשרה. למרוח נוטלה בקצה להניח מקל בננה ולגלגל. להניח בתבנית כשהסגירה כלפי מטה.

מי שמשתמש בשוקולד מריר להניח את הבננה להזליף שוקולד ואז לסגור.

2. חום בינוני 180 מעלות כ15 דקות או עד הזהבה. לפזר א. סוכר ולהגיש עם סירופ מייפל.

5019 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חיה : “יואו מטריףףףף
חיפשתי משהו טעים להכין אחרי ארוחת ערב, קר כל כך בחוץ והרוחות מתפרעות, אז הלכתי על האצבעות בננה האלו והם כאלו מגניבים שכולם פה חוטפים אותם מהתבנית והריח המתוק ממלא את הבית.”

ורד : יצא מדהים!!!!

יעלי : ניקי אוי זה טעים!!!!!!!!!!!!!! אי אפשר להפסיק לאכול מזה…:-)

tamtam : my husband loved it!!!thank you!

תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

יש לי בננות קשות (לא לגמרי מבושלות), אפשר להשתמש?
תודה.

הדס

הי יקרה
יש לי בצק מתוק פריך.. יתאים לדעתך?

בתאל

רציתי לשאול יש לי בצק עלים מרודד שלם, לחתוך לריבועים? איזה גודל בערך?

Lian

נראה טעים וקל להכנה. אני רוצה להכין למחר בבוקר. האם לדעתך יהיה טעים אם אכין היום ואגיש מחר? ומקסימום אחמם קצת לפני ההגשה? או שלהכין אותם מחר וזהו?

יעל

ניקי צהריים טובים יקרה.
אני רוצה להכין עכשיו את האצבעות,שמתי לב שז רק שכבה אחת..איך דואגת שהן לא יפתחו באפייה?מים/ביצה/משהו?
תודה רבה על ההתיחסות המהירה.
יום טוב ומבורך!

אור

הי ניקי, יש אפשרות לקבל בבקשה מתכון לבצק שיתאים למאפה הנ”ל במקום בצק מוכן?

רחלי

היי ניקי, כמה זמן ניתן לשמור (אם בכלל)?