יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפים מאפים מלוחים

פיציות

12 נובמבר 2017
(Visited 39,189 times, 4 visits today)
פיציות

פיציות

חמוד ביותר! הקטנות האלה נחטפות במהירות, כיף של פיציות. הילדים חיסלו הלכתי להכין שוב תתכוננו להנות.

19 יחידות

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים פושרים (2/3 כוס)

ביצה טרופה

רוטב עגבניות / קטשופ
גבינה צהובה מגורדת
זיתים
תירס
עגבניות בצל
מה שאוהבים…

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק, להתפיח כ 30 דקות.

2. לרדד לעלה גדול ולא דק במיוחד, לקרוץ עיגולים בקוטר 6. להתפיח כ 20 דקות, מעט לרדד הקוטר צריך להיות 8. עם האצבעות / כוסית קטנה להשקיע את הבצק במרכז ולהשאיר דפנות כלומר רק באמצע ללחוץ.

3. להתפיח עוד כ 10 דקות וללחוץ במרכז שוב. החשוב שהדפנות ישארו וכל השאר ללחוץ למטה. בקיצור בור קטן.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, למלא את הבורות ברוטב עגבניות, תוספות ובסוף גבינה צהובה, להבריש עם ביצה טרופה ולאפות כ 15 דקות עד שמזהיב.

*ניתן להקפיא

פיציותפיציות פיציות

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “הכנתי והילדים טורפים פה ונהנים!
אני בשרית אז נחכה לערב, עם בעלי.
(הבת שלי דאגה לשריין לעצמה למחר לגן)”

גבריאלה : “מיני פיצות יצאו ככ טעימות! ממש קל להכין אותם והילדים אהבו! אני איטלקיה ומבינה פיצה וזה חמוד וטעים! תודה”

בר : “מתכון מדהים! תודה ניקי. הבצק פשוט קליל ונוח. והתוצאה מושלמת !! פשוט להכין כפול :))”

תמר : “הבצק הכי נוח לעבודה שבעולם.הוא מעולה והפיציות ממש טעימות תודה לך ניקי”

דנה : “הייתי חייבת גם לעדכן שיצא מעולה!!בצק אוורירי וטעים”

הרשם
עדכן
111 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, פעם המיליון ושוב יצא מעולה.. תודה!
רציתי לשאול איך הקצוות יוצאות לך כל כך מוזהבות? צריך לשים ביצה ופיספסתי?

הי ניקי
אני רוצה להכין את הפיציות האלו, וה בצק לא טפח לי, זה בסדר? מה ניראלך הבעיה?

איזה טעים ממש נחטף

היי ניקי הבצק אמור להיות נוזלי?

ניקי תודה רבה, מתכון מעולה.

איין עליךךךךך!! ניקי
את פשוט אלופההה
במתכונים שלך מככבים במטבח שליי
רציתי לשאול יש לך מתכון לקילו פיצה?

היי ניקי

האם ניתן להכין את הבצק בשני בבוקר ולהשאיר במקרר עד שלישי אחר הצהריים ואז להכין ?
תודה