יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפים מאפים מלוחים

פיציות

12 נובמבר 2017
(Visited 39,878 times, 2 visits today)
פיציות

פיציות

חמוד ביותר! הקטנות האלה נחטפות במהירות, כיף של פיציות. הילדים חיסלו הלכתי להכין שוב תתכוננו להנות.

19 יחידות

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים פושרים (2/3 כוס)

ביצה טרופה

רוטב עגבניות / קטשופ
גבינה צהובה מגורדת
זיתים
תירס
עגבניות בצל
מה שאוהבים…

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק, להתפיח כ 30 דקות.

2. לרדד לעלה גדול ולא דק במיוחד, לקרוץ עיגולים בקוטר 6. להתפיח כ 20 דקות, מעט לרדד הקוטר צריך להיות 8. עם האצבעות / כוסית קטנה להשקיע את הבצק במרכז ולהשאיר דפנות כלומר רק באמצע ללחוץ.

3. להתפיח עוד כ 10 דקות וללחוץ במרכז שוב. החשוב שהדפנות ישארו וכל השאר ללחוץ למטה. בקיצור בור קטן.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, למלא את הבורות ברוטב עגבניות, תוספות ובסוף גבינה צהובה, להבריש עם ביצה טרופה ולאפות כ 15 דקות עד שמזהיב.

*ניתן להקפיא

פיציותפיציות פיציות

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “הכנתי והילדים טורפים פה ונהנים!
אני בשרית אז נחכה לערב, עם בעלי.
(הבת שלי דאגה לשריין לעצמה למחר לגן)”

גבריאלה : “מיני פיצות יצאו ככ טעימות! ממש קל להכין אותם והילדים אהבו! אני איטלקיה ומבינה פיצה וזה חמוד וטעים! תודה”

בר : “מתכון מדהים! תודה ניקי. הבצק פשוט קליל ונוח. והתוצאה מושלמת !! פשוט להכין כפול :))”

תמר : “הבצק הכי נוח לעבודה שבעולם.הוא מעולה והפיציות ממש טעימות תודה לך ניקי”

דנה : “הייתי חייבת גם לעדכן שיצא מעולה!!בצק אוורירי וטעים”

הרשם
עדכן
111 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, פעם המיליון ושוב יצא מעולה.. תודה!
רציתי לשאול איך הקצוות יוצאות לך כל כך מוזהבות? צריך לשים ביצה ופיספסתי?

הי ניקי
אני רוצה להכין את הפיציות האלו, וה בצק לא טפח לי, זה בסדר? מה ניראלך הבעיה?

איזה טעים ממש נחטף

היי ניקי הבצק אמור להיות נוזלי?

ניקי תודה רבה, מתכון מעולה.

איין עליךךךךך!! ניקי
את פשוט אלופההה
במתכונים שלך מככבים במטבח שליי
רציתי לשאול יש לך מתכון לקילו פיצה?

היי ניקי

האם ניתן להכין את הבצק בשני בבוקר ולהשאיר במקרר עד שלישי אחר הצהריים ואז להכין ?
תודה