יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

קציצות קיפוד ברוטב

9 אוקטובר 2013
(Visited 5,736 times, 2 visits today)
קציצות קיפוד ברוטב

קציצות קיפוד ברוטב

איך משכנעים את הילדים לאכול ? מה עושים עם ילדים שלא אוהבים לאכול, מסרבים לכל דבר ? עושים ניסיונות וכמה שיותר איכשהו משהו בסוף עובד למרות שבדרך שומעים הרבה לא. אצלי עבדו הקציצות קיפוד האלה בחיי זה כמו קסם כולה קציצות קיפוד טעימות.

מרכיבים:

300 ג’ בשר בקר
200 ג’ בשר עוף
בצל קטן מגורד
זוקיני צהוב מגורד
כף אורז
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל קצוץ
כף שטוחה פפריקה
כף רסק עגבניות
כף רוטב צ’ילי מתוק
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה (אפשר לוותר אם זה מפריע לילדים)
כוס מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבשר, לשמן את הידיים וליצור קציצות לקרר כשעה.

2. לטגן את הבצל להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את הקציצות לטלטל מעט את המחבת להוסיף כחצי כוס מים שיכסה כשלושת רבעי מהקציצות לכסות ולבשל כ 30 דקות, מידי פעם לטלטל את המחבת.

להגיש עם אורז לבן.

קציצות קיפוד ברוטב

הרשם
עדכן
139 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי,
האם אפשר להשתמש באורז מלא ?

היי ניקי
יש מתכון קבוע שאני מכינה ומשום מה אני לא מוצאת אותו.
זה קציצות בקר עם אורז, יש בהם גם מי סודה ומשאירים אותם לילה במקרר לפני ההכנה.
את יכולה בבקשה לצרף לי את הקישור?

שלום ניקי התותחית, לפני כמה חודשים הכנתי מתכון מהאתר שלך לקציצות קיפוד שיצא אחרת, גם בטעמים, גם במרקם וגם הצורה (יצאו לי קיפודים ממש). כשחיפשתי שוב את המתכון מצאתי את המתכון הזה שהיה נראה לי שונה ממה שזכרתי.. בלי זוקיני ועם סודה לשתייה ותבלינים נוספים. האם שינית אולי את המתכון לקציצות קיפוד? או שיש מתכון נוסף לקיפודים..

היי ניקי.. יש לך מתכון לקציצות ברוטב עם בשר, אורז וסודה (לא האבקה) ומנוחה של כ-8 שעות לפני הבישול ברוטב… משום מה אני חא מוצאת את המתכון

ניקי היקרה צהריים טובים משום מה אני לא רואה את תשובתך שאלתי האם ניתן במקום הבשר בקר בשר הודו והאם ניתן להשתמש בקישוא רגיל ולא זוקיני אשמח לתשובה כי אני רוצה לבשל

ועוד שאלה נוספת ניקי היקרה,האם חייבים זוקיני או שקישוא רגיל זה גם בסדר?

לילה טוב ניקי היקרה,האם במקום בשר בקר אני יכולה בבשר הודו?