קציצות קיפוד ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות קיפוד ברוטב

קציצות קיפוד ברוטב

איך משכנעים את הילדים לאכול ? מה עושים עם ילדים שלא אוהבים לאכול, מסרבים לכל דבר ? עושים ניסיונות וכמה שיותר איכשהו משהו בסוף עובד למרות שבדרך שומעים הרבה לא. אצלי עבדו הקציצות קיפוד האלה בחיי זה כמו קסם כולה קציצות קיפוד טעימות.

מרכיבים:

300 ג’ בשר בקר
200 ג’ בשר עוף
בצל קטן מגורד
זוקיני צהוב מגורד
כף אורז
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל קצוץ
כף שטוחה פפריקה
כף רסק עגבניות
כף רוטב צ’ילי מתוק
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה (אפשר לוותר אם זה מפריע לילדים)
כוס מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבשר, לשמן את הידיים וליצור קציצות לקרר כשעה.

2. לטגן את הבצל להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את הקציצות לטלטל מעט את המחבת להוסיף כחצי כוס מים שיכסה כשלושת רבעי מהקציצות לכסות ולבשל כ 30 דקות, מידי פעם לטלטל את המחבת.

להגיש עם אורז לבן.

10259 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות קיפוד ברוטב

136
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורטל

היי ניקי,
רציתי לדעת האם אפשר להקפיא חלק מהקציצות(לפני בישול והכנת הרוטב) וכך תתאפשר לי לחלק את הכמות?
תודה רבה!!:)

יסמין

היי ניקי וערב טוב,

יש לי 250 גר’ הודו אדום ו 250 גר’ בשר בקר זה יתאים ?

ILI

הי, האם הכוונה לכף אורז מבושל?

מיכל

הי ניקי, לגבי הבשר: אפשר במקום בקר להכין עם תערובת של עוף והודו/ שווארמה? (ככה אני בדר”כ מכינה בולונז..לא ככ אוהבת את טעם הבקר).
תודה!

יעל

זה נראה פיצוץ. רק לא הבנתי את עניין הקיפוד…

הבית היהודי

לניקי שלום,
אשמח לגוון את הקציצות שלי, ולהגדיל את הסיכוי שיאכלו אותן, למרות שאין ברוטב מתיקות…
איך יוצא המרקם של הקציצות, יחסית למתכונים עם ביצה?
צריך לסחוט את הקישוא והבצל, או שאם מערבבים מיד עם הבשר הקציצות יוצאות לחות אבל לא מדי?

דבי

בלי ביצה שלא יתפרק ברוטב? ולמה קראת לזה קיפוד?

1 2 3 8