קציצות קיפוד ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות קיפוד ברוטב

קציצות קיפוד ברוטב

איך משכנעים את הילדים לאכול ? מה עושים עם ילדים שלא אוהבים לאכול, מסרבים לכל דבר ? עושים ניסיונות וכמה שיותר איכשהו משהו בסוף עובד למרות שבדרך שומעים הרבה לא. אצלי עבדו הקציצות קיפוד האלה בחיי זה כמו קסם כולה קציצות קיפוד טעימות.

מרכיבים:

300 ג’ בשר בקר
200 ג’ בשר עוף
בצל קטן מגורד
זוקיני צהוב מגורד
כף אורז
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל קצוץ
כף שטוחה פפריקה
כף רסק עגבניות
כף רוטב צ’ילי מתוק
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה (אפשר לוותר אם זה מפריע לילדים)
כוס מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבשר, לשמן את הידיים וליצור קציצות לקרר כשעה.

2. לטגן את הבצל להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את הקציצות לטלטל מעט את המחבת להוסיף כחצי כוס מים שיכסה כשלושת רבעי מהקציצות לכסות ולבשל כ 30 דקות, מידי פעם לטלטל את המחבת.

להגיש עם אורז לבן.

10980 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות קיפוד ברוטב

136
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפעת

ניקי יקרה,
נראה לך מתאים להוסיף כאן שעועית ירוקה (סנפרוסט)?
ואם כן – מתי להוסיף אותה?

יפעת

ניקי יקרה, הכנתי רק עם בקר כי זה מה שהיה לי ויצא מעולה!!! סוף סוף מצאתי מתכון טוב!
תודה רבה לך!!!

יאנה

היי ניקי כמה אבקת מרף עוף להוסיף ? כף 1 ? פחות ? יותר?

תודה.

צורית

היי ניקי,
האם אפשר להוסיף אפונה (קפואה) לתבשיל? אם כן באיזה שלב להכניס אותה?
תודה וחג שמח

שרון

אין לי זוקיני… מה אפשר לשים במקום?

יעל

היי ניקי

האם אפשר לשים הודו טחון במקום?
אפשר לשים קישוא במקום הזוקיני?
תודה!

דורית

שלום ניקי ושבוע טוב. כמה שאלות לי
אין צורך בביצה במתכון?
מה מטרת קירור הבשר? האם חייב לחכות שעה?
זה משנה אם מכניסים למקרר את הקציצות כעיסה שלמה ואכ מגלגלים קציצות או שחייב לעשות קציצות ואז לקרר? המון תודה 🙂