קציצות קיפוד ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות קיפוד ברוטב

קציצות קיפוד ברוטב

איך משכנעים את הילדים לאכול ? מה עושים עם ילדים שלא אוהבים לאכול, מסרבים לכל דבר ? עושים ניסיונות וכמה שיותר איכשהו משהו בסוף עובד למרות שבדרך שומעים הרבה לא. אצלי עבדו הקציצות קיפוד האלה בחיי זה כמו קסם כולה קציצות קיפוד טעימות.

מרכיבים:

300 ג’ בשר בקר
200 ג’ בשר עוף
בצל קטן מגורד
זוקיני צהוב מגורד
כף אורז
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל קצוץ
כף שטוחה פפריקה
כף רסק עגבניות
כף רוטב צ’ילי מתוק
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה (אפשר לוותר אם זה מפריע לילדים)
כוס מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבשר, לשמן את הידיים וליצור קציצות לקרר כשעה.

2. לטגן את הבצל להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את הקציצות לטלטל מעט את המחבת להוסיף כחצי כוס מים שיכסה כשלושת רבעי מהקציצות לכסות ולבשל כ 30 דקות, מידי פעם לטלטל את המחבת.

להגיש עם אורז לבן.

12391 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות קיפוד ברוטב

136
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה

הי ניקי, אחרי ניסיון ראשון מוצלח מאוד אני מכינה שוב את המתכון הנהדר הזה ורוצה לדעת האם אפשר לשלב פה עדשים כתומות/בורגול/קינואה ברוטב או בקציצות עצמן. מה דעתך? משהו מהם מתאים? ואם כן אז איך לשלב?
תודה רבה מראש!

מיכל

היי ניקי,
האם ניתן להקפיא?

תודה

בני

התמונות שלך מעוררות תאבון 🙂

יפית

היי ניקי
ערב טוב לך!
בשלב הוראות ההכנה רשום להוסיף חצי כוס מים…ובמתכון רשום כוס מים..מתי
להוסיף את החצי הנוסף?

סמדר

תודה ניקי, עשיתי כמות כפולה כמובן, יצא סיר מלא קציצות חמודות ברוטב טעים!
במקום צ’ילי שמתי סילאן כדי שגם התינוקת תוכל לאכול.

רחל

היי ניקי וצהריים קרירים
האם ניתן להוסיף קטשופ לתערובת הבשר או לרוטב על מנת שיהיה טיפה מתוק?
או אפילו סילאן לרוטב האדום?

תודה 🙂

קריסטינה

היי ניקי היקרה. שבת שלום. אני הכנתי היום את הקציצות לשבת( בפעם חמישית…כי זה מאוד מאוד טעים). הכנתי כמות כפולה ושכחתי לסגור את המכסה. מה בדיוק האפקט של מכסה סגור? טעמתי עכשיו יצא טעים מאוד אבל הקציצות קשות . יש מצב שזו הסיבה? תודה