תבשיל פרגיות עם פסטה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תבשיל פרגיות עם פסטה

לפעמים אני תוהה מה להכין לארוחת צהריים הרי כבר הכנתי עשרות אם לא מאות דברים מה אני יכולה כבר להכין או לפחות לחדש.
במקרה הייתי אצל אמא שלי וראיתי שיש לה גזרים שנראו ממש טוב לא יכולתי לעמוד בפניהם לקחתי שניים שיהיו לי.
פרגיות היו לי זה אחד הנתחים שאני הכי אוהבת להכין איתם דברים, נתח רך קלאסי לילדים ואפשר להכין איתו המון דברים.
פסטה תמיד יש לי במזווה והתחלתי לבנות את המתכון בראש.
חוץ מזה רציתי משהו זריז לא רציתי להתעסק עם זה יותר מידי ושיהיה מוכן לארוחת צהריים.
אני רוצה לומר לכם שיצא ללקק ת’אצבעות! אם יש משהו שרשום עליו ארוחת צהריים זה המתכון הזה. אני לא אחראית אם אתם תאכלו ישר מהמחבת.
אני מאוד אוהבת את השילוב של פרגית רכה, ירקות ופסטה, כל הטעמים ביחד וזה פשוט טעים. בלי הרבה עבודה תסתכלו בסרטון רואים בדיוק איך הכנתי. מתכון קל ופשוט מסוג המתכונים של אמא צריכה לשמור במחברת המתכונים.
מוזמנים להרשם לערוץ היוטיוב שלי

4 מנות

מרכיבים:

500 ג’ סטייק פרגית
250 ג’ פסטה
240 מ”ל מי ברז (כוס)
בצל
2 גזרים
שן שום
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף סילאן
כף קטשופ
כפית פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
שליש כפית פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

רוצים עוד מתכוני פסטות ? מוזמנים ללחוץ

הכנות:

1. לחתוך את הגזרים והבצל לקוביות קטנות, את השום לקצוץ קטן.

2. לחמם מחבת רחבה עם שתיים – שלוש כפות שמן להוסיף את הגזרים ולטגן עד שהגזרים מתרככים כשתי דקות מידי פעם לערבב. להוסיף את הבצל לגזרים להמשיך לטגן עוד שתי דקות ולהוסיף את השום לעוד דקה טיגון.

מוזמנים להרשם לערוץ היוטיוב שלי

3. לחתוך את הסטייק פרגית לקוביות קטנות להוסיף לירקות ולטגן כ 5 – 6 דקות מידי פעם לערבב, להוסיף תבלינים מים ולבשל כשתי דקות מידי פעם לערבב.

4. להכין את הפסטה לפי ההוראות שעל השקית ולהוסיף לרוטב לבשל כדקה על האש תוך כדי בחישה, להוריד מהאש להשאיר במנוחה כמה דקות ומידי פעם לערבב.

Chicken Thighs and Pasta

לטרוף!

מתכונים עם פרגיות

14768 צפיות 38 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תבשיל פרגיות עם פסטהתבשיל פרגיות עם פסטהבתאבון!תבשיל פרגיות עם פסטה

24
תגובות

  הרשם  
עדכן
סבינה רייכר

היי ניקי
אפשר לוותר על הסילאן?
תודה

חיה

עשיתי ביום שישי יצא מעולה!!
מתכון מצויין
תודה

רונית

טעיםםםםםם! ניקי אלופה!!!!

רונית

טעיםםםםםםם! ניקי אלופה!

עופרי

ניקי, כל מתכון שלך, פגז. את יצירתית ומוכשרת וכיף להכין מהאתר שלך מתכונים. הכל כך כך פשוט, מצרכים זמינים, טעים מאוד. אין אין עליך ❤

שני

היי ניקי(:
האם אפשר במקום קטשופ לשים רסק ולהמתיק יותר?