יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות עיקריות

תבשיל פרגיות עם פסטה

9 פברואר 2020
(Visited 28,130 times, 7 visits today)

תבשיל פרגיות עם פסטה

לפעמים אני תוהה מה להכין לארוחת צהריים הרי כבר הכנתי עשרות אם לא מאות דברים מה אני יכולה כבר להכין או לפחות לחדש.
במקרה הייתי אצל אמא שלי וראיתי שיש לה גזרים שנראו ממש טוב לא יכולתי לעמוד בפניהם לקחתי שניים שיהיו לי.
פרגיות היו לי זה אחד הנתחים שאני הכי אוהבת להכין איתם דברים, נתח רך קלאסי לילדים ואפשר להכין איתו המון דברים.
פסטה תמיד יש לי במזווה והתחלתי לבנות את המתכון בראש.
חוץ מזה רציתי משהו זריז לא רציתי להתעסק עם זה יותר מידי ושיהיה מוכן לארוחת צהריים.
אני רוצה לומר לכם שיצא ללקק ת’אצבעות! אם יש משהו שרשום עליו ארוחת צהריים זה המתכון הזה. אני לא אחראית אם אתם תאכלו ישר מהמחבת.
אני מאוד אוהבת את השילוב של פרגית רכה, ירקות ופסטה, כל הטעמים ביחד וזה פשוט טעים. בלי הרבה עבודה תסתכלו בסרטון רואים בדיוק איך הכנתי. מתכון קל ופשוט מסוג המתכונים של אמא צריכה לשמור במחברת המתכונים.
מוזמנים להרשם לערוץ היוטיוב שלי

4 מנות

מרכיבים:

500 ג’ סטייק פרגית
250 ג’ פסטה
240 מ”ל מי ברז (כוס)
בצל
2 גזרים
שן שום
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף סילאן
כף קטשופ
כפית פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
שליש כפית פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

רוצים עוד מתכוני פסטות ? מוזמנים ללחוץ

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון בכלל

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

הכנות:

1. לחתוך את הגזרים והבצל לקוביות קטנות, את השום לקצוץ קטן.

2. לחמם מחבת רחבה עם שתיים – שלוש כפות שמן להוסיף את הגזרים ולטגן עד שהגזרים מתרככים כשתי דקות מידי פעם לערבב. להוסיף את הבצל לגזרים להמשיך לטגן עוד שתי דקות ולהוסיף את השום לעוד דקה טיגון.

מוזמנים להרשם לערוץ היוטיוב שלי

3. לחתוך את הסטייק פרגית לקוביות קטנות להוסיף לירקות ולטגן כ 5 – 6 דקות מידי פעם לערבב, להוסיף תבלינים מים ולבשל כשתי דקות מידי פעם לערבב.

4. להכין את הפסטה לפי ההוראות שעל השקית ולהוסיף לרוטב לבשל כדקה על האש תוך כדי בחישה, להוריד מהאש להשאיר במנוחה כמה דקות ומידי פעם לערבב.

Chicken Thighs and Pasta

לטרוף!

מתכונים עם פרגיות

תבשיל פרגיות עם פסטהתבשיל פרגיות עם פסטהבתאבון!תבשיל פרגיות עם פסטה

הרשם
עדכן
37 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ווואו הכנתי ויצא ממש טעיםםם !! אצלי פרגיות זה אך ורק בעל האש תודה ניקי כיף לגלות עוד מתכונים חדשים וצורות בישול שונות

היי ניקי אפשר להשתמש בשווארמה פרגית

היי ניקי , אפשר לוותר על הרוטב צ׳ילי?

קל להכנה וטעים מאוד.
הוספתי יותר פסטה, הנפח גדל והטעם נשאר…
ניקי, תודה!

היי נקי,אם אני משתמשת בקילו פרגיות ולא בחצי, אז להכפיל את כל המצרכים פי 2? גם המים?תודה

היי תודה רבה על המתכונים טעימים

הי ניקי תודה רבה על המתכון
שאלה קצת אחרת – באיזה מחבת את משתמשת? שאפשרי לערבב בכף מתכת? אודה לך