יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות עיקריות

תבשיל פרגיות עם פסטה

9 פברואר 2020
(Visited 25,698 times, 5 visits today)

תבשיל פרגיות עם פסטה

לפעמים אני תוהה מה להכין לארוחת צהריים הרי כבר הכנתי עשרות אם לא מאות דברים מה אני יכולה כבר להכין או לפחות לחדש.
במקרה הייתי אצל אמא שלי וראיתי שיש לה גזרים שנראו ממש טוב לא יכולתי לעמוד בפניהם לקחתי שניים שיהיו לי.
פרגיות היו לי זה אחד הנתחים שאני הכי אוהבת להכין איתם דברים, נתח רך קלאסי לילדים ואפשר להכין איתו המון דברים.
פסטה תמיד יש לי במזווה והתחלתי לבנות את המתכון בראש.
חוץ מזה רציתי משהו זריז לא רציתי להתעסק עם זה יותר מידי ושיהיה מוכן לארוחת צהריים.
אני רוצה לומר לכם שיצא ללקק ת’אצבעות! אם יש משהו שרשום עליו ארוחת צהריים זה המתכון הזה. אני לא אחראית אם אתם תאכלו ישר מהמחבת.
אני מאוד אוהבת את השילוב של פרגית רכה, ירקות ופסטה, כל הטעמים ביחד וזה פשוט טעים. בלי הרבה עבודה תסתכלו בסרטון רואים בדיוק איך הכנתי. מתכון קל ופשוט מסוג המתכונים של אמא צריכה לשמור במחברת המתכונים.
מוזמנים להרשם לערוץ היוטיוב שלי

4 מנות

מרכיבים:

500 ג’ סטייק פרגית
250 ג’ פסטה
240 מ”ל מי ברז (כוס)
בצל
2 גזרים
שן שום
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף סילאן
כף קטשופ
כפית פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
שליש כפית פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

רוצים עוד מתכוני פסטות ? מוזמנים ללחוץ

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. לחתוך את הגזרים והבצל לקוביות קטנות, את השום לקצוץ קטן.

2. לחמם מחבת רחבה עם שתיים – שלוש כפות שמן להוסיף את הגזרים ולטגן עד שהגזרים מתרככים כשתי דקות מידי פעם לערבב. להוסיף את הבצל לגזרים להמשיך לטגן עוד שתי דקות ולהוסיף את השום לעוד דקה טיגון.

מוזמנים להרשם לערוץ היוטיוב שלי

3. לחתוך את הסטייק פרגית לקוביות קטנות להוסיף לירקות ולטגן כ 5 – 6 דקות מידי פעם לערבב, להוסיף תבלינים מים ולבשל כשתי דקות מידי פעם לערבב.

4. להכין את הפסטה לפי ההוראות שעל השקית ולהוסיף לרוטב לבשל כדקה על האש תוך כדי בחישה, להוריד מהאש להשאיר במנוחה כמה דקות ומידי פעם לערבב.

Chicken Thighs and Pasta

לטרוף!

מתכונים עם פרגיות

תבשיל פרגיות עם פסטהתבשיל פרגיות עם פסטהבתאבון!תבשיל פרגיות עם פסטה

הרשם
עדכן
37 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ווואו הכנתי ויצא ממש טעיםםם !! אצלי פרגיות זה אך ורק בעל האש תודה ניקי כיף לגלות עוד מתכונים חדשים וצורות בישול שונות

היי ניקי אפשר להשתמש בשווארמה פרגית

היי ניקי , אפשר לוותר על הרוטב צ׳ילי?

קל להכנה וטעים מאוד.
הוספתי יותר פסטה, הנפח גדל והטעם נשאר…
ניקי, תודה!

היי נקי,אם אני משתמשת בקילו פרגיות ולא בחצי, אז להכפיל את כל המצרכים פי 2? גם המים?תודה

היי תודה רבה על המתכונים טעימים

הי ניקי תודה רבה על המתכון
שאלה קצת אחרת – באיזה מחבת את משתמשת? שאפשרי לערבב בכף מתכת? אודה לך