פשטידת זיתים וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת זיתים וגבינות

אני אוהבת פשטידות קלות בלי הרבה טירחה וכלים מיותרים. כל המצרכים של הפשטידה הזאת זמינים בבית, אני בדרך כלל מחזיקה תירס וזיתים במזווה שלי  וגבינה צהובה תמיד נמצאת במקרר אז משם הדרך לתנור די קצרה. ותראו בתמונות איזה יפה היא יצאה רואים יפה את הזיתים זה עושה חשק להכין אותה שוב ומהר.
הפשטידה מאוד מוצלחת לאירוח חלבי נחתכת יפה וקלאסית לארוחת ערב לילדים שמאוד אוהבים זיתים, טבעות זיתים עוד יותר טוב זה נראה נהדר כשחותכים את הפשטידה לפרוסות. עוד אפשרות הגשה לארוחה קלילה להוסיף סלט עלי בייבי מיקס בחורף אפילו מרק עגבניות ליד ויש ארוחה טובה לזוג ובאמת לא עבדתי קשה והבעל מרוצה עד הגג (מאוד אוהב שינויים בארוחות)

אינגליש קייק 30 ס”מ

מרכיבים:

כוס זיתים פרוסים (טבעות)
כוס תירס (גם שימורים הולך)
3 ביצים גדולות
בצל קטן קצוץ דקדק (שהילדים לא ירגישו)
5 כפות שמן
גביע שמנת חמוצה
100 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
3/4 כוס קמח תופח
פירורי לחם זהובים
5 פרוסות גבינה צהובה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הגבינה לקוביות קטנות ולערבב את כל המצרכים יחד, לשמן את התבנית לפזר את פירורי הלחם שיצפו את התחתית להעביר את הבלילה לתבנית ולישר בצורה שווה.

2. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ – 30 דקות הפשטידה מתייצבת ומזהיבה.

הערות:
הכנתי חלק מהפשטידה בתבנית אינגליש קייק חד פעמית ואת היתרה העברתי לתבנית שקעים – מאפינס

 

13855 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מינימום כלים ותראו מה יוצא

פשטידת זיתים וגבינות, זה נראה כאילו מישהו צייר עליה.

בתאבון תהנו מהפשטידה ויום נעים.

גולשים מכינים וממליצים:

מעיין : הכנתי את הפשטידה , בבית ליקקו את האצבעות. גם בתי בת השנה וחצי וגם בעלי שבכלל לא אוהב פשטידות.
תודה לך ניקי על שהכנסת את הפשטידות לביתנו.
פשוט מתכון מעולה וקל

שרון : ניקי… מדהים, חוסל בשניות, נראה מדהים גם בתבנית רגילה וגם בתבנית שקעים. האתר שלך קיבל מקום כבוד אצלי במטבח, הבישול הפך למשהו שאני מצפה לו פתאום. איזה כיף!!!

327
תגובות

  הרשם  
עדכן
רונית

היי ניקי, נשאר לי אפונה וגזר ממתכון אחר שלך. יתאים כאן במקום תירס וזיתים?

שירי

היי ניקי, איך גורמים לפשטידה לצאת ככה מתבנית החד-פעמית? לשמן היטב את התבנית? אפשר לאפות כשהתבנית מכוסה בנייר אפייה?
תודה

שירה לוי

לכמה קאפקייקס זה מתאים?

שם *תמה

מתכון מצוין.
הכנתי בתבנית פיירקס מלבנית ולכן הכפלתי את הכל פי 2.
את הקמח התופח החלפתי בקמח ללא גלוטן + אבקת אפייה (כפית וחצי לכמות הכפולה).
יצא ממש טעים!
תודה.

רחלי

אם אין לי בצל?

שירן

היי ניקי 🙂
אני מבינה שהכמויות מספיקות לאינגליש קייק אחת…
מה עושים אם צריכים 2 תבניות אינגליש קייק?
להכפיל את כול הצרכים? או שיש החרגות…?
ואגב תודה על מתכונים מעולים!!! הכול יוצא לי תמיד מהמםםםםםםם

רעות

היי ניקי המתכונים שלך מעולים וקלים להכנה , בפשטידה הזאת ויתרתי על השמנת ויצא ממש טעים אבל לפי דעתי פירורי לחם מיותר והורס את הפשטידה

1 17 18 19