פשטידת זיתים וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת זיתים וגבינות

אני אוהבת פשטידות קלות בלי הרבה טירחה וכלים מיותרים. כל המצרכים של הפשטידה הזאת זמינים בבית, אני בדרך כלל מחזיקה תירס וזיתים במזווה שלי  וגבינה צהובה תמיד נמצאת במקרר אז משם הדרך לתנור די קצרה. ותראו בתמונות איזה יפה היא יצאה רואים יפה את הזיתים זה עושה חשק להכין אותה שוב ומהר.
הפשטידה מאוד מוצלחת לאירוח חלבי נחתכת יפה וקלאסית לארוחת ערב לילדים שמאוד אוהבים זיתים, טבעות זיתים עוד יותר טוב זה נראה נהדר כשחותכים את הפשטידה לפרוסות. עוד אפשרות הגשה לארוחה קלילה להוסיף סלט עלי בייבי מיקס בחורף אפילו מרק עגבניות ליד ויש ארוחה טובה לזוג ובאמת לא עבדתי קשה והבעל מרוצה עד הגג (מאוד אוהב שינויים בארוחות)

אינגליש קייק 30 ס”מ

מרכיבים:

כוס זיתים פרוסים (טבעות)
כוס תירס (גם שימורים הולך)
3 ביצים גדולות
בצל קטן קצוץ דקדק (שהילדים לא ירגישו)
5 כפות שמן
גביע שמנת חמוצה
100 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
3/4 כוס קמח תופח
פירורי לחם זהובים
5 פרוסות גבינה צהובה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הגבינה לקוביות קטנות ולערבב את כל המצרכים יחד, לשמן את התבנית לפזר את פירורי הלחם שיצפו את התחתית להעביר את הבלילה לתבנית ולישר בצורה שווה.

2. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ – 30 דקות הפשטידה מתייצבת ומזהיבה.

הערות:
הכנתי חלק מהפשטידה בתבנית אינגליש קייק חד פעמית ואת היתרה העברתי לתבנית שקעים – מאפינס

 

39377 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מינימום כלים ותראו מה יוצא

פשטידת זיתים וגבינות, זה נראה כאילו מישהו צייר עליה.

בתאבון תהנו מהפשטידה ויום נעים.

גולשים מכינים וממליצים:

מעיין : הכנתי את הפשטידה , בבית ליקקו את האצבעות. גם בתי בת השנה וחצי וגם בעלי שבכלל לא אוהב פשטידות.
תודה לך ניקי על שהכנסת את הפשטידות לביתנו.
פשוט מתכון מעולה וקל

שרון : ניקי… מדהים, חוסל בשניות, נראה מדהים גם בתבנית רגילה וגם בתבנית שקעים. האתר שלך קיבל מקום כבוד אצלי במטבח, הבישול הפך למשהו שאני מצפה לו פתאום. איזה כיף!!!

336
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל ב.

לקחתי לפארק עם חברות וילדיהם
במילה אחת… “נטרף”
לא ידעתי שהחברות שלי כאלה חזירות….
(-:

יהודית לוי

אחלה רעיון לארוחת ערב לא רק לילדים
גם לגדולים.
תודה על מתכון נהדר
תתחדשי ומזל טוב לאתר החדש

צדוק

וואאאאווווו!!!!!!!!!
רק לקרוא ולראות את התמונות הזיל ריר מפי.
למרות החום הלוהט בחוץ מהרתי לסופר להביא את המרכיבים החסרים ותוך פחות משעה עמדה לה לתפארת פשטידה יפיפיה שטעימה לא פחות מיופיה! מרקם עדין וכייפי וטעימה להפליא!
תוך כדי כתיבה חיסלתי כבר פרוסה שלישית.

תודה ניקי על המתכון והאתר המדהים שמלמד רבים שמאכלים מצוינים ניתנים להכנה בפשטות ובהירות שכה מאפיינים אותך.

בובה

היי ניקי
האם אפשר במקום פשטידה פשוט לשים בתבנית מאפינייס? זה יכול לשמש גם כחטיף לערב קוקטייל. תודה את נהדרת

ליהי

היי ניקי,
תודה רבה על המתכון!
ממש בא לי להכין אותו לארוחת ערב, אבל לצערי לא הבנתי כמה דברים (סליחה אם אני קשת הבנה):
1. 5 כפות שמן – לערבב עם הבלילה, או לשימון התבנית?
2. פירורי לחם אני מניחה שרק לציפוי התבנית ולא לבלילה, נכון?
3. פרוסות גבינה צהובה – איך הן נכנסות? לחתוך ולהכניס לבלילה? להניח שלמות?
תודה רבה,
ליהי.

דבורה א.

אשת חיל את !

אלירן

הי ניקי רק רציתילאחל לך מזל טוב על האתר הנחמד למרות שאני לא כול כך מיסתדרת איתו אבל אני מאמינה שבסוף אסתדר תודה על המתכונים הניפלאים ויבורכו ידיך שבוע טוב ומבורך לך ולבני מישפחתך וחופש נעים איריס

1 2 3 20