פשטידת זיתים וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת זיתים וגבינות

אני אוהבת פשטידות קלות בלי הרבה טירחה וכלים מיותרים. כל המצרכים של הפשטידה הזאת זמינים בבית, אני בדרך כלל מחזיקה תירס וזיתים במזווה שלי  וגבינה צהובה תמיד נמצאת במקרר אז משם הדרך לתנור די קצרה. ותראו בתמונות איזה יפה היא יצאה רואים יפה את הזיתים זה עושה חשק להכין אותה שוב ומהר.
הפשטידה מאוד מוצלחת לאירוח חלבי נחתכת יפה וקלאסית לארוחת ערב לילדים שמאוד אוהבים זיתים, טבעות זיתים עוד יותר טוב זה נראה נהדר כשחותכים את הפשטידה לפרוסות. עוד אפשרות הגשה לארוחה קלילה להוסיף סלט עלי בייבי מיקס בחורף אפילו מרק עגבניות ליד ויש ארוחה טובה לזוג ובאמת לא עבדתי קשה והבעל מרוצה עד הגג (מאוד אוהב שינויים בארוחות)

אינגליש קייק 30 ס”מ

מרכיבים:

כוס זיתים פרוסים (טבעות)
כוס תירס (גם שימורים הולך)
3 ביצים גדולות
בצל קטן קצוץ דקדק (שהילדים לא ירגישו)
5 כפות שמן
גביע שמנת חמוצה
100 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
3/4 כוס קמח תופח
פירורי לחם זהובים
5 פרוסות גבינה צהובה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הגבינה לקוביות קטנות ולערבב את כל המצרכים יחד, לשמן את התבנית לפזר את פירורי הלחם שיצפו את התחתית להעביר את הבלילה לתבנית ולישר בצורה שווה.

2. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ – 30 דקות הפשטידה מתייצבת ומזהיבה.

הערות:
הכנתי חלק מהפשטידה בתבנית אינגליש קייק חד פעמית ואת היתרה העברתי לתבנית שקעים – מאפינס

 

44475 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מינימום כלים ותראו מה יוצא

פשטידת זיתים וגבינות, זה נראה כאילו מישהו צייר עליה.

בתאבון תהנו מהפשטידה ויום נעים.

גולשים מכינים וממליצים:

מעיין : הכנתי את הפשטידה , בבית ליקקו את האצבעות. גם בתי בת השנה וחצי וגם בעלי שבכלל לא אוהב פשטידות.
תודה לך ניקי על שהכנסת את הפשטידות לביתנו.
פשוט מתכון מעולה וקל

שרון : ניקי… מדהים, חוסל בשניות, נראה מדהים גם בתבנית רגילה וגם בתבנית שקעים. האתר שלך קיבל מקום כבוד אצלי במטבח, הבישול הפך למשהו שאני מצפה לו פתאום. איזה כיף!!!

336
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

היי ניקי
אני רוצה להכין את הפשטידה ואין לי גבינה בולגרית. מה אפשר לשים במקום וכמה. יש לי שמנת חמוצה, שמנת לבישול, גבינה לבנה וגבנ”צ. תודה רבה

מיכל

היי ניקי, שאלה לי… אין לי גבינה בולגרית. יש לי שמנת חומוצה, שמנת לבישול, גבנ”צ, גבינה לבנה. מה לשים וכמה? והאם בנוסף לגבינה צהבה ושמנת שיש כבר במתכון. תודה רבה

אופירה

היי ניקי, שכחתי פירורי לחם
זה קריטי? (מה הם נותנים לפשטידה?)
תודה

אתי

הי. ניקי
ניתן לוותר על התירס ?

לימור

יאמי יאמי! טעיםםםםם שמתי קוטג’ במקום שמנת חמוצה כי לא היה לי …
חצי פשטידה כבר נעלמה.

אופירה

ניקוש, רק לספר לך שמחר אנחנו אוכלים ארוחה חלבית אצל הוריי והתנדבתי להכין פשטידות- הכנתי את הפטריות בצל ואת פשטידת התירס זיתים וגבינות…נראה מהמם וטעים והיה ממש פשוט להכנה!
תודה רבה רבה על שאת משתפת במתכונים המושלמים שלך!!! שבת שמחה

דקלה

הי ניקי.
נשמע טעים ובעיקר לא מלכלך…
שאלה . האם לשים בתנור בטןרבו או בתוכנית לאפייה רגילה? כי נראה לי 30 דקות אצלי בתנור יהיה מספיק עשוי.
תודה מראש