יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מתכוני פסטה תוספות

פסטה ברוטב שהילדים מחסלים!

8 יולי 2018
(Visited 47,942 times, 1 visits today)
פסטה ברוטב שהילדים מחסלים!

פסטה ברוטב שהילדים מחסלים!

לא יודעת מה איתכם אני מאוד אוהבת מתכונים קלים, קחו למשל פסטה שמככבת אצלי בארוחות הצהריים בכל כך הרבה צורות ואני כל הזמן מחפשת עוד דרכים להכין, מה כבר אפשר לחדש זאת בסך הכל פסטה.
אז מצאתי חידוש כזה שהילדים מאוד התלהבו לאכול הוספתי את קציצות עוף הרכות והטעימות האלה, הגשתי אותן על הפסטה ויצא מושלם! יש לי ארוחת צהריים טובה.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ פסטה
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
כוס מימי הבישול הפסטה
2 ביצים
כפית רוטב סויה
כפית רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
3/4 כף פפריקה מתוקה
שליש כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • פסטה צ’יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • תפוחי אדמה מחורצים בתנור

    איזה מתכון מעולה! תפוחי אדמה אפויים רכים משגעים, מזה פשוט להכנה ומתקבל מעדן, תפוחי אדמה מושלמים לארוחה ואפילו לנישנושים קובייה אחרי קובייה…
    אם אפשר להמליץ תכינו הרבה תמלאו את התבנית כמה שיותר שלא תצטערו שהכל יגמר.
    אין כאן מצרכים כמעט תפוחי אדמה קצת שמן ומלח פלפל. אתם חושבים שנסחפתי ? המתכונים הכי טובים אלו המתכונים עם כלום מצרכים ולמי אין תפוחי אדמה בבית ?  תכינו ותתאהבו זאת תוספת נהדרת ליד מנה עיקרית ומי לא אוהב תפוחי אדמה ?  אני כבר מדמיינת את ארוחת השבת עם ערימת תפוחי אדמה במרכז השולחן איזה יאמי!

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

  • שוקו של פעם – מתכון לשוקו אליפות!

    זה בדיוק הזמן לשוקו קר ומפנק, איך התאים לי לפנק את אביב עם השוקו שהוא הכי אוהב.
    החלטתי להשקיע הפעם חיזקתי את טעם השוקו עם שוקולד שיוסיף טעם משובח! השוקו הזה פינוק אמיתי ואני חייבת לומר שזה לא רק לילדים אני מכירה גם מבוגרם שאוהבים אותו 🙂
    אפשר להתאים אותו לעונות השנה, בחורף להגיש אותו חם מתחת לשמיכת הפוך ובקיץ לשתות אותו קר.
    יש לי רק דבר אחד לומר תפסיקו לקנות שוקו תנסו להכין בבית אני בטוחה שתופתעו יוצא שוקו מושלם! הגשתי עם עוגיות חמאה ליד והתמוגגנו מכל טעימה.
    אני אספר לכם קוריוז הצלחתי למצוא בקבוקים קטנים מפלסטיק הכנתי מראש מילאתי את הבקבוקים ושמתי במקרר, לפני השתייה לתת ניעור טוב ולהנות משוקו יאמי אפילו יצא זול יותר להכין בבית שזה בונוס לא רע בכלל 🙂

הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות לסנן להוסיף 2 כפות שמן ולשמור בצד.

2. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן, לטרוף את הביצים להוסיף למחבת לטרוף עד שהביצה מוכנה, להוציא לצלחת לקצוץ דק ולהחזיר למחבת, להוסיף את שאר המצרכים התבלינים והמים לבשל שתיים שלוש דקות מידי פעם לבחוש.

*3. להוסיף את הפסטה לרוטב לערבב כדקה ולהוריד מהאש, להשאיר בצד 10 – 15 דקות מידי פעם לערבב.

הוגש עם קציצות חזה עוף ומרק עדשים פשוט מעולה!

פסטה ברוטב שהילדים מחסלים!פסטה ברוטב שהילדים מחסלים!פסטה ברוטב שהילדים מחסלים!פסטה עם ביצים

הרשם
עדכן
32 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר רוטה טריאקי במקום?

היי ניקי
במידה וּאין לי רוטב סויה מה אפשר לשים במקוּם?

היי ניקיקודם כל רציתי להגיד לך שאת עלופה והמתכונים שלך מעולים!!שאלה, אפשר להקפיא? אולי בלי הביצה…?

היי ניקי מה אפשר לשים במקום פלפל שאטה? צ’ילי גרוס מתאים?

נראה טעים

תודה רבה ניקי,

הכנתי לארוחת ערב ויצא מוש

היי ניקי. אני חדשה במטבח והמתכונים שלך מצילים לי את החיים !! (;
בנוגע לחלק של החביתה.. אני אח”כ ממשיכה את הרוטב בתוך סיר ומבשלת או ממשיכה לטגן במחבת?