פסטה ברוטב שהילדים מחסלים!
לא יודעת מה איתכם אני מאוד אוהבת מתכונים קלים, קחו למשל פסטה שמככבת אצלי בארוחות הצהריים בכל כך הרבה צורות ואני כל הזמן מחפשת עוד דרכים להכין, מה כבר אפשר לחדש זאת בסך הכל פסטה.
אז מצאתי חידוש כזה שהילדים מאוד התלהבו לאכול הוספתי את קציצות עוף הרכות והטעימות האלה, הגשתי אותן על הפסטה ויצא מושלם! יש לי ארוחת צהריים טובה.
4 מנות
מרכיבים:
300 ג' פסטה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
כוס מימי הבישול הפסטה
2 ביצים
כפית רוטב סויה
כפית רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
3/4 כף פפריקה מתוקה
שליש כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות לסנן להוסיף 2 כפות שמן ולשמור בצד.
2. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן, לטרוף את הביצים להוסיף למחבת לטרוף עד שהביצה מוכנה, להוציא לצלחת לקצוץ דק ולהחזיר למחבת, להוסיף את שאר המצרכים התבלינים והמים לבשל שתיים שלוש דקות מידי פעם לבחוש.
*3. להוסיף את הפסטה לרוטב לערבב כדקה ולהוריד מהאש, להשאיר בצד 10 – 15 דקות מידי פעם לערבב.
הוגש עם קציצות חזה עוף ומרק עדשים פשוט מעולה!