יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

חזה עוף במייפל וחרדל

12 ספטמבר 2018
(Visited 136,125 times, 10 visits today)
חזה עוף במייפל וחרדל

חזה עוף במייפל וחרדל

אם יש דבר שתמיד ימצאו אצלי בהקפאה זה חזה עוף, הילדים שלי מאוד אוהבים את החלק הזה ומבחינתי זה הכי חיים קלים במטבח.
אני בוחרת איזו מרינדה שבא לי באותו רגע נותנת השרייה קצרה ואם אין לי זמן אני מוותרת על ההשרייה. אני מראש קונה אותם דקים (שניצלים) שהטיגון יהיה קצר, 5 דקות והגשתי לשולחן.
בפירוש כלום עבודה ונותן אחלה תוצאה לארוחת צהריים והכי חשוב הילדים שלי אוכלים הכל ונהנים מכל ביס.
במתכון כאן נתתי עוד מרינדה שאני אוהבת להשתמש לחזה עוף, למרות שגם פרגיות יתאימו תלכו על מה שיש לכם.

3 – 4 מנות

 

מרכיבים:

5 חזה עוף (שניצל) גודל בינוני
4 כפות שמן
כף גדושה סירופ מייפל
חצי כפית חרדל
כפית שטוחה פפריקה
כפית שום כתוש
כפית רוטב סויה
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת'אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ'ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל'ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

הכנות:

  1. 1. לערבב את כל המצרכים, להוסיף את החזה עוף לערבב שהחזה יהיה מתובל מכל הכיוונים, להשרות כשעה.

*2. לחמם מחבת עם 4 כפות שמן לטגן את החזה משני הצדדים עד שהוא מזהיב משחים ולהוריד מהאש.

Maple mustard chicken breast

  1. כדאי לדעת ש…
    אפשר להשרות כמה שעות מראש במקרר, מומלץ להכין באותו יום שמגישים.

גולשים מכינים וממליצים:

ורד : "תודה רבה ניקי על מתכון קל ומוצלח. ליקקנו את הצלחות מרוב שזה רך וטעים. הספיק לי חצי שעה השריה.. הריח של המייפל פשוט מעולה!"

הרשם
עדכן
115 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי תודה על הכל .את מוכשרת !!!!!
אם אני רוצה להכפיל כמויות
אז אני צריכה להכפיל בכל המרכיבים ?

היי ניקי, כמה בערך המשקל של העוף?

שאלה: למה בכל המתכונים את מוסיפה אבקת מרק???? גם שיש מלא טעמים אחרים עשירים וטובים . זה אוכל שמיועד לילדים ואבקת מרק זה לא הדבר הכי בריא שיש .

צריך שמן גם במרינדה וגם בטיגון?
שמתי שמן במרינדה…

היי ניקי אפשרי לטגן על פלנצה?

ניקי אשמח להצעת מתכון חזה עוף רך ועסיסי
סגנון יותר מזרחי עדיף לא קטשופ צילי דבש וכאלה
אם לא מורגש אפשרי לנסות
תודה על מתכונים נפלאים!!!

מה את מציעה לשים במקום רוטב סויה ואבקת מרק?