חזה עוף במייפל וחרדל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף במייפל וחרדל

חזה עוף במייפל וחרדל

אם יש דבר שתמיד ימצאו אצלי בהקפאה זה חזה עוף, הילדים שלי מאוד אוהבים את החלק הזה ומבחינתי זה הכי חיים קלים במטבח.
אני בוחרת איזו מרינדה שבא לי באותו רגע נותנת השרייה קצרה ואם אין לי זמן אני מוותרת על ההשרייה. אני מראש קונה אותם דקים (שניצלים) שהטיגון יהיה קצר, 5 דקות והגשתי לשולחן.
בפירוש כלום עבודה ונותן אחלה תוצאה לארוחת צהריים והכי חשוב הילדים שלי אוכלים הכל ונהנים מכל ביס.
במתכון כאן נתתי עוד מרינדה שאני אוהבת להשתמש לחזה עוף, למרות שגם פרגיות יתאימו תלכו על מה שיש לכם.

3 – 4 מנות

 

מרכיבים:

5 חזה עוף (שניצל) גודל בינוני
4 כפות שמן
כף גדושה סירופ מייפל
חצי כפית חרדל
כפית שטוחה פפריקה
כפית שום כתוש
כפית רוטב סויה
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

  1. 1. לערבב את כל המצרכים, להוסיף את החזה עוף לערבב שהחזה יהיה מתובל מכל הכיוונים, להשרות כשעה.

*2. לחמם מחבת עם 4 כפות שמן לטגן את החזה משני הצדדים עד שהוא מזהיב משחים ולהוריד מהאש.

  1. כדאי לדעת ש…
    אפשר להשרות כמה שעות מראש במקרר, מומלץ להכין באותו יום שמגישים.
31531 צפיות 126 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ורד : “תודה רבה ניקי על מתכון קל ומוצלח. ליקקנו את הצלחות מרוב שזה רך וטעים. הספיק לי חצי שעה השריה.. הריח של המייפל פשוט מעולה!”

44
תגובות

  הרשם  
עדכן
מידן

מה אפשר לשים במקום כף סירופ מייפל אם לא אוהבים?

רויטל

חייב לטגן?

לביאה

השריתי ללילה ויצא רך, עסיסי וטעיםםםם!!