חזה עוף במייפל וחרדל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף במייפל וחרדל

חזה עוף במייפל וחרדל

אם יש דבר שתמיד ימצאו אצלי בהקפאה זה חזה עוף, הילדים שלי מאוד אוהבים את החלק הזה ומבחינתי זה הכי חיים קלים במטבח.
אני בוחרת איזו מרינדה שבא לי באותו רגע נותנת השרייה קצרה ואם אין לי זמן אני מוותרת על ההשרייה. אני מראש קונה אותם דקים (שניצלים) שהטיגון יהיה קצר, 5 דקות והגשתי לשולחן.
בפירוש כלום עבודה ונותן אחלה תוצאה לארוחת צהריים והכי חשוב הילדים שלי אוכלים הכל ונהנים מכל ביס.
במתכון כאן נתתי עוד מרינדה שאני אוהבת להשתמש לחזה עוף, למרות שגם פרגיות יתאימו תלכו על מה שיש לכם.

3 – 4 מנות

 

מרכיבים:

5 חזה עוף (שניצל) גודל בינוני
4 כפות שמן
כף גדושה סירופ מייפל
חצי כפית חרדל
כפית שטוחה פפריקה
כפית שום כתוש
כפית רוטב סויה
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

  1. 1. לערבב את כל המצרכים, להוסיף את החזה עוף לערבב שהחזה יהיה מתובל מכל הכיוונים, להשרות כשעה.

2. לחמם מחבת עם 4 כפות שמן לטגן את החזה משני הצדדים עד שהוא מזהיב משחים ולהוריד מהאש.

  1. כדאי לדעת ש…
    אפשר להשרות כמה שעות מראש במקרר, מומלץ להכין באותו יום שמגישים.
11741 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף במייפל וחרדללביבות ירק עם לחםחזה עוף עם ירקות במיקרופוקצ’ה מעולהחזה עוף במייפל וחרדלחזה עוף במייפל וחרדל

גולשים מכינים וממליצים:

ורד : “תודה רבה ניקי על מתכון קל ומוצלח. ליקקנו את הצלחות מרוב שזה רך וטעים. הספיק לי חצי שעה השריה.. הריח של המייפל פשוט מעולה!”


27
תגובות

  הרשם  
עדכן
ורד

תודה רבה ניקי על מתכון קל ומוצלח. ליקקנו את הצלחות מרוב שזה רך וטעים. הספיק לי חצי שעה השריה.. הריח של המייפל פשוט מעולה!

מוסי

היי ניקי, החזה יוף טוב בהקפאה?

אניה הולנדר

ניקי יקרה,
האם ניתן להשתמש בדבש במקום המייפל?
האם ניתן להשתמש בחזה עוף חתוך לרצועות ?(זה מה שנשאר לי:-(

אסתי ב.

היי ניקי. האם 4 כפות שמן הם למרינדה או רק לטיגון ?

רבקי

היי, ניקי.
תודה רבה על המתכון הכ”כ פשוט ועסיסי!!!
עשיתי את זה על הפלנצה והריח והטעם גן עדן..
תודה על הכל, בעליך היה עצוב…

may

היי ניקי פשוט תודה על כל מתכון קליל ופחות זמן במטבח יש לי שאלה המייפל זה הרגיל כמו שמשתמשים לעוגות

בלי

היי ניקי
נראה טעים
יש תחליף לסויה או לוותר?