חטיפי לחם וגבינה צהובה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי לחם וגבינה צהובה

חטיפי לחם וגבינה צהובה

פשוט כל כך וטעים ברמות, הילדים חיסלו את זה ורצו מיד מנה שנייה. אני ממליצה מראש להכין הרבה זה נחטף !

מרכיבים:

פרוסות לחם
קטשופ
פרוסות גבינה צהובה


הכנות:

1. לחתוך את הקשה מהלחם, לרדד את הפרוסה דק למרוח קטשופ ולשים גבינה צהובה. לגלגל

2. לחמם מחבת עם שמן לשים גלילים ולכסות, אחרי דקה בערך להפוך ולכסות לעוד דקה, תראו שהגבינה צהובה נמסה.

3. להוציא את הקיסם ולהגיש ליד ערימה ירקות. עוד אפשרות הגשה לחתוך כל אחד באמצע ואז זה בגודל ביס.

נחטף!

9737 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובה

חטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהחטיפי לחם וגבינה צהובהמה עושים עם הקשה שנותר ? קרוטונים כמובן
קרוטונים

 


1
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

ואי ניקי זה מעדן!!! הכנתי לברנץ עם חברות ועשיתי גירסא מתוקה-מרחתי שוקולד ויצא מעדן!!!!!