שניצל בציפוי קריספי טעים במיוחד
אם יש דבר כזה שניצל מושלם זה זה, כולם מכירים את הדרך הרגילה להכנת שניצלים, פירורי וביצה תשכחו מזה.
קבלו מתכון לשניצל שיוצא הרבה יותר מוצלח הקריספיות מורגשת בכל ביס שלא נאמר כמה שהוא טעים.
בסך הכל שניצל נכון ? אבל כשיוצא לי מתכון שווה שאני לא אתלהב ? וברור שאני חייבת לשתף אתכם 🙂
לכל אמא יש את המתכונים שלה שעושים את הילדים מאושרים, הסודות הקטנים איך לעשות שניצל קריספי, אביב קורא לזה "שניצל שעושה קראנץ בפה" תתפלאו כמה שזה פשוט ואתם עומדים להתמכר לשניצל מושלם! תכניסו ישר למועדפים שלא ילך לאיבוד.
4 – 5 מנות
מרכיבים:
800 ג' פילה חזה עוף / 9 שניצלים בינוניים
140 ג' קמח (כוס)
180 מ"ל מים (שלושת רבעי כוס)
70 ג' קורנפלור (חצי כוס)
ביצה
כפית חרדל
כפית שום כתוש
כפית פפריקה מתוקה
כף מלאה רוטב צ'ילי מתוק
כף מלאה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
2 כוסות פירורי לחם
הכנות:
1. לערבב קמח מים ואת שאר המצרכים עד שיש עיסה חלקה, לטבול את השניצל בבלילת הקמח לנער להוריד שאריות ולצפות עם פירורי לחם.
2.. לשים 4 – 5 כפות שמן במחבת חמה ולטגן את הפילה עד שמזהיב להפוך ולטגן עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג.
הוגש עם אורז בסמטי, מרק עגבניות ואורז וסלט ירקות
Super Crispy Chicken Schnitzel
כדאי לדעת ש…
אני אוהבת להשתמש בפילה עוף הוא רך ומאוד מתאים לילדים, פילה גדול אני חוצה באמצע, קטנים אני לא נוגעת, זה קריספי ברגע ההכנה אחר זה טעים אבל הקריספיות לא נשמרת.
לגבי אפייה כ 20 דקות על 180 מעלות בתבנית משומנת להפוך לעוד 10 – 15 דקות, חשוב לומר השניצל לא מזהיב (בקטנה) ונותר לבן החזה עוף עצמו נאפה, שימו לב להוציא בזמן שלא יתייבש.