שניצל קריספי בטירוף!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שניצל קריספי בטירוף!

אם יש דבר כזה שניצל מושלם זה זה, כולם מכירים את הדרך הרגילה להכנת שניצלים, פירורי וביצה תשכחו מזה.
קבלו מתכון לשניצל שיוצא הרבה יותר מוצלח הקריספיות מורגשת בכל ביס שלא נאמר כמהשהוא טעים.
בסך הכל שניצל נכון ? אבל כשיוצא לי מתכון שווה שאני לא אתלהב ? וברור שאני חייבת לשתף אתכם 🙂
לכל אמא יש את המתכונים שלה שעושים את הילדים מאושרים, הסודות הקטנים איך לעשות שניצל קריספי, אביב קורא לזה “שניצל שעושה קראנץ בפה” תתפלאו כמה שזה פשוט ואתם עומדים להתמכר לשניצל מושלם! תכניסו ישר למועדפים שלא ילך לאיבוד.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

800 ג’ פילה חזה עוף / 9 שניצלים בינוניים
140 ג’ קמח (כוס)
180 מ”ל מים (שלושת רבעי כוס)
70 ג’ קורנפלור (חצי כוס)
ביצה
כפית חרדל
חצי כפית פפריקה מתוקה
כף  מלאה רוטב צ’ילי מתוק
כף מלאה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

2 כוסות פירורי לחם

הכנות:

1. לערבב קמח מים ואת שאר המצרכים עד שיש עיסה חלקה, לטבול את השניצל בבלילת הקמח לנער להוריד שאריות ולצפות עם פירורי לחם.

2.. לשים 4 – 5 כפות שמן במחבת חמה ולטגן את הפילה עד שמזהיב להפוך ולטגן עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג.

הוגש עם אורז בסמטי, מרק עגבניות ואורז וסלט ירקות

Super Crispy Chicken Schnitzel

כדאי לדעת ש…
אני אוהבת להשתמש בפילה עוף הוא רך ומאוד מתאים לילדים, פילה גדול אני חוצה באמצע, קטנים אני לא נוגעת, זה קריספי ברגע ההכנה אחר זה טעים אבל הקריספיות לא נשמרת.
לגבי אפייה כ 20 דקות על 180 מעלות בתבנית משומנת להפוך לעוד 10 – 15 דקות, חשוב לומר השניצל לא מזהיב (בקטנה) ונותר לבן החזה עוף עצמו נאפה, שימו לב להוציא בזמן שלא יתייבש.

24632 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל קריספי בטירוף!שניצל קריספי בטירוף!

שניצל קריספי בטירוף!ארוחת צהריים של אביב
שניצל קריספי בטירוף!

57
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

היי ניקי, אני רוצה להכין מראש ולהקפיא.
האם כדאי להקפיא את השניצלים לפני הטיגון ולטגן ביום הארוחה ממש או שאפשר להקפיא אותם מוכנים והם עדיין ישמרו קריספים?

אילנה

ווואייי!היתענגנו על כל ביס .כלכך קריספי וטעים .מהיום רק כחה מכינים שניצל .

1 3 4 5