טוסט גבינה צהובה במחבת
אתם בטח מכירים את זה מגיע זמן ארוחת הערב אביב אומר לי שהוא רעב ומבקש משהו טעים לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל. אוקיי הגיע הזמן לשבור את הראש הוא מכיר את כל מה שאני מכינה זה לא פשוט להפתיע אותו.
ואז נזכרתי במתכון שהייתי מכינה לילדים שהם היו קטנים והדגש כאן הוא על גבינה צהובה נמסה קשה למצוא ילד שיאמר לא לטוסט גבינה צהובה אבל לא מה שאתם חושבים זה רעיון קצת אחר אבל טעים אמאל'ה.
עשיתי מיקס בין טוסט לפרנץ אפילו לא הפעלתי את הטוסטר והיו לי רק פיתות, תדעו לכם שלפעמים הרעיונות הפשוטים האלה הם פגז בלי הרבה עבודה 5 דקות התעסקתי עם זה והגשתי לשולחן, בתאבון אביב.
מרכיבים:
2 פיתות
ביצה L
מעט חלב
2 – 3 פרוסות גבינה צהובה
מלח
הכנות:
1. לחתוך כל פיתה ל 2 חלקים ולשים בפנים גבינה צהובה לטרוף ביצה חלב ולהמליח, לחמם מחבת עם שמן או מחבת פסים ולטגן את הפיתות עד שמזהיב יפה משני הצדדים, רואים את הגבינה נמסה בדפנות.
2. להוציא לנייר סופג, להגיש חם עם ירקות וגבינות.
3. אפשרות נוספת פיתה שלמה לפתוח לשים גבינה צהובה ולסגור, לטבול בביצה ולטגן עד שמזהיב יפה משני הצדדים, לחצות או להגיש שלם.
גולשים מכינים וממליצים:
דוד : "מודה לך על המתכון הפשוט והטעים שבזכות זה אני מורשה (אני בן 11) להכין אותו"